Hesabım
    Brad Pitt Liderliğindeki "F1" Filminden İlk Fragman!

    Filmin yönetmen koltuğunda Joseph Kosinski oturuyor.

    Apple Original Films, vizyona girmesine neredeyse bir yıl olan Brad Pitt liderliğindeki Formula 1 filmi "F1"in ilk fragmanını yayınladı.

    Pitt filmde, kurgusal APXGP takımında çaylak takım arkadaşı Joshua Pearce (Damson Idris) ile ortak olarak akıl hocalığı yapmak için geri dönen eski Formula 1 sürücüsü Sonny Hayes'i canlandırıyor.

    Joseph Kosinski'nin (Top Gun: Maverick) yönettiği yarış filminin kadrosunu Kerry Condon, Javier Bardem, Tobias Menzies, Sarah Niles, Kim Bodnia ve Samson Kayo tamamlıyor. Bardem, APXGP'nin takım patronunu canlandırıyor.

    Kosinski aynı zamanda Jerry Bruckheimer, Chad Oman, Pitt, Dede Gardner, Jeremy Kleiner ve Sir Lewis Hamilton ile birlikte yapımcılığı üstleniyor. "F1" filminin çekimleri, geçen yılki Britanya Grand Prix'si, bu Ocak ayında Daytona'daki Rolex 24 spor otomobil yarışı gibi gerçek Formula 1 etkinliklerinde gerçekleştirildi.

    Warner Bros. Pictures, 27 Haziran 2025'te Kuzey Amerika'da sinemalarında gösterime girecek olan filmin sinema ve IMAX dağıtımını üstlenecek. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top