Hesabım
    Brad Pitt'li Formula 1 Filminin Adı "F1" Oldu, İlk Afiş Paylaşıldı!

    "Top Gun: Maverick" yönetmeni Joseph Kosinski'nin yönettiği aksiyon filminden ilk fragman Pazar günü gelecek...

    Apple Original Films

    Brad Pitt liderliğindeki Formula 1 temalı aksiyon filminin resmi adı nihayet belli oldu. Apple Original Films, basitçe "F1" olarak adlandırıldığını açıkladığı filmin ilk resmi posterini sosyal medya hesaplarından paylaştı. Geçtiğimiz yıl filmin "Apex" olarak adlandırılacağını öne süren raporlar çıkmıştı.

    Oscar ödüllü Pitt filmde Formula 1'e geri dönen eski bir pilotu canlandırırken, griddeki kurgusal bir takım olan APXGP'deki takım arkadaşı Damson Idris (Snowfall) ile birlikte rol alıyor.

    Oscar adayı Kerry Condon, Oscar ödüllü Javier Bardem, Emmy ödüllü Tobias Menzies, Emmy adayı Sarah Niles, Kim Bodnia ve Samson Kayo da filmin çarpıcı oyuncu kadrosunu tamamlıyor..

    Filmin çekimleri, Formula 1 camiasının işbirliğiyle gerçek Grand Prix hafta sonlarında yapıldı. "Top Gun: Maverick" filminin beğenilen yönetmeni Joseph Kosinski hem yönetmen koltuğunda oturuyor hem de Jerry Bruckheimer, Chad Oman, Pitt, Dede Gardner, Jeremy Kleiner ve Sir Lewis Hamilton ile birlikte yapımcılığı üstleniyor.

    Projenin arkasında Bruckheimer Films, Plan B Entertainment ve Dawn Apollo Films, Apple Original Films iş birliği yer alıyor. 25 Haziran 2025'te sinemalarda ve IMAX salonlarda da izleyiciyle buluşacak olan filmin dağıtımını Warner Bros. Pictures üstleniyor.

    Filmin ilk tanıtım fragmanı, bu Pazar günü Formula 1 Britanya Grand Prix'iyle beraber yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top