Hesabım
    Ben Affleck ve Matt Damon'ın Yeni Suç Filmi Netflix'te Yayınlanacak

    Affleck ve Damon, Joe Carnahan'ın yöneteceği gerilim filmi "RIP"te birlikte rol alacak.

    .

    Ben Affleck ve Matt Damon'ın sıradaki filmi Netflix'te izleyicilerle buluşacak. Deadline'ın bildirdiğine göre yayıncı, Damon ve Affleck'in rol aldığı, Joe Carnahan'ın yazıp yönettiği polisiye gerilim filmi "RIP"in haklarını aldı.

    Damon ve Affleck'in Artists Equity adlı yapım şirketinin yapımcılığını üstleneceği polisiye gerilim filminin konu ayrıntıları şimdilik gizli tutuluyor. Proje geçtiğimiz haftalarda ilk kez ortaya çıktığında stüdyoların ve yayın platformlarının ilgisini çekmişti.

    Affleck ve Damon ikilisi 1997'de "Good Will Hunting" ile başlayarak birkaç kez birlikte çalıştılar ve bu film onlara en iyi orijinal senaryo dalında Oscar kazandırdı. Ayrıca Ridley Scott'ın 2021 yapımı filmi "The Last Duel"da Jodie Comer ve Adam Driver'la birlikte rol aldılar ve Affleck'in yönettiği 2023 yapımı "Air" filmi için yeniden bir araya geldiler.

    Carnahan, 2002'de polisiye gerilim filmi "Narc", 2006'da Affleck'in de yer aldığı aksiyon filmi "Smokin Aces" ve 2021'de çıkan "Copshop" gibi filmleriyle tanınıyor. Sıradaki çalışmaları arasında, Kerry Washington'ın rol aldığı "Shadow Force" ve Zachary Levi'nin başrol oynadığı "Not Without Hope" filmi var.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top