Hesabım
    Yeni James Bond Filminin Yönetmenlik Yarışında Edward Berger Öne Geçti

    "Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok"un yönetmeni Edward Berger, yeni James Bond filmini yönetebilir.

    .

    Yakın zamanda çok sayıda ödül kazanan "Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok" yeniden yapımını yöneten Alman film yapımcısı Edward Berger'in, James Bond serisinin bir sonraki filmini yönetecek isimler arasında öne çıktığı bildiriliyor.

    World of Reel ve Jeff Sneider, kendisinin yönetmen seçenekleri arasında en iyi tercih haline geldiğini bildirirken, Jeff Sneider, "Animal Kingdom"ın yönetmeni David Michod ve "Venom: The Last Dance"ın (Venom: Son Dans) yönetmeni Kelly Marcel'in de adaylar arasında olduğunu ekliyor.

    Yönetmen kim olursa olsun, Daniel Craig'in ikonik 007 rolünden emekli olmasının ardından yeni Bond olarak seçilen kişinin tarzını ve tarzını belirleyecek. Eğer yönetmen Marcel olursa, bu onu Bond filmi çeken ilk kadın yönetmen yapacak.

    Yeni Bir "Jason Bourne" Filmi Geliyor!

    Adı yeni Jason Bourne filmi için de geçen Berger son olarak Ralph Fiennes, Stanley Tucci, John Lithgow ve Isabella Rossellini'nin rol aldığı “Conclave”i yönetti.

    The Rover”, “War Machine” ve Timothee Chalamet liderliğindeki “The King”in de yönetmenliğini yapan Michod, şu anda “Wizards!”ın “yeni versiyonunu” düzenliyor.

    Cruella” ve “Grinin Elli Tonu”nun yanı sıra üç “Venom” filminin de senaryosunu yazan Marcel, son “Venom” filmiyle ilk yönetmenlik denemesinin post prodüksiyon aşamasında.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top