Hesabım
    Steven Soderbergh, Yeni Filminin İlhamını Taylor Swift'ten Aldı

    Soderbergh, Taylor Swift'in The Eras Tour konserinden ilham aldığı yeni bir proje geliştiriyor.

    .

    Yönetmen Steven Soderbergh, Taylor Swift'in "The Eras Tour" konserlerinden ve konser filminden ilham alan isimsiz bir proje geliştirdiğini açıkladı.

    Şimdilik projenin bir film mi yoksa televizyon dizisi mi olduğu belli değil, yalnızca konser filminin büyük gişe hasılatı, böyle devasa bir yapımın nasıl bir araya geldiğini göstermeyi amaçlayan Soderbergh için ilham kaynağı oldu.

    Yönetmen Variety'ye büyük ölçekli, işbirlikçi girişimleri analiz ettiği bir proje hakkında düşündüğünü söylüyor ve proje ne olursa olsun mizah ve bazı müzikal unsurların önemli bir parçası olacağını, amacın izleyicilerin "gördükten sonra diğer tarafa çıkıp farklı hissetmeleri" olduğunu ekliyor.

    Soderbergh, Swift'in kendisi hakkındaysa şöyle diyor: “İnsanlar üniversitede onun hakkında bir ders verildiğini duyunca gülüyorlar ve ben de 'Olmalı' diyorum. Ne yapıyor, nasıl yapıyor… Bunu daha önce kimse yapmadı. Ele geçirdiği kontrol miktarı. O acımasızdır.”

    Traffic”, “Ocean's 11" serisi ve “Magic Mike” yönetmeninin son filmi, ilk gösterimi Ocak ayında Sundance'te yapılan “Presence” oldu. Lucy Liu liderliğindeki psikolojik gerilim filmi henüz vizyona girmedi. Şu anda başrollerini Cate Blanchett ve Michael Fassbender'ın paylaşacağı casus gerilim filmi “Black Bag” üzerinde çalışıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top