Hesabım
    "Captain America: Brave New World"den Anthony Mackie'li Yeni Görsel

    Anthony Mackie'nin paylaştığı fotoğraf, yeni Captain America kostümünü ortaya koyuyor.

    Marvel Studios

    Anthony Mackie, ABD Bağımsızlık Günü olan 4 Temmuz'daki özel bir kutlamada, yakında vizyona girecek Marvel Sinematik Evreni filmi "Captain America: Brave New World"den yeni bir görsel paylaştı.

    14 Şubat 2025'te vizyona girecek olan filmden görüntüler için biraz daha beklememiz gerekse de Mackie bize Sam Wilson'ın son kostümüne bir göz atma şansı verdi ve MCU'nun dördüncü Kaptan Amerika filmi için biraz daha heyecan yarattı. Fotoğrafta, Mackie'nin Sam Wilson'ı yıldızlarla süslü görünüyor ve kesinlikle bir planı var gibi duruyor.

    Mackie'yi Sam Wilson olarak gördüğümüz en son fotoğraf, onu "The Falcon and the Winter Soldier"da giyilene benzer bir kostümle gösteriyordu. Ancak lacivert renkler, Chris Evans'ın önceki Marvel Sinematik Evreni filmlerinde Steve Rogers rolünde giydiği kostümleri daha çok anımsatan, daha geleneksel ve büyük olasılıkla daha iyi karşılanan bir kostüme dönüşün sinyalini veriyor gibi görünüyor.

    Julius Onah yönetimindeki film, Anthony Mackie'nin Kaptan Amerika'yı canlandırdığı ilk solo filmi olacak ve filmde aynı zamanda Harrison Ford'un merhum William Hurt'tan Thaddeus 'Thunderbolt' Ross rolünü devraldığı da görülecek.

    Film bir anlamda "The Incredible Hulk"un devamı niteliğinde de olacak çünkü filmde Bruce Banner'ın (Edward Norton/Mark Ruffalo) eski aşkı Betty Ross rolünde Liv Tyler da kadroda yer alıyor. Projedeki yeniden çekimlerin yakın zamanda sona ermesiyle birlikte, filmin ilk resmi görüntülerini görmeyi heyecanla bekliyoruz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top