Hesabım
    "John Wick" Yönetmeni Chad Stahelski, Bollywood Aksiyon Filmi "Kill"e El Atıyor!

    Hint aksiyon filmi "Kill" (Geber!) 2 Ağustos'ta sinemalarda!

    .

    John Wick” serisinin yönetmeni Chad Stahelski ve yapım şirketi 87Eleven Entertainment, Lionsgate için Hint aksiyon filmi “Kill”in (Geber!) İngilizce yeniden yapımını üstleniyor.

    Duyuru, yönetmenliğini Nikhil Nagesh Bhat'ın üstlendiği orijinal filminin ABD'de 4 Temmuz'da yayınlanmasından önce geldi. Lionsgate ve Roadside Attractions'a göre, bu hafta sonu sinemalarda gösterime giren film, ilk kez bir Hintça ana akım film Kuzey Amerika ve Birleşik Krallık'ta gösterime girmek için bir Hollywood stüdyosuyla ortaklık kurmasına işaret ediyor.

    Stahelski yaptığı açıklamada, "'Kill' son zamanlarda izlediğim en canlı, vahşi ve yaratıcı aksiyon filmlerinden biri" diyerek sözlerine şöyle devam etti:

    Nikhil, mümkün olduğu kadar geniş bir izleyici kitlesi tarafından görülmesi gereken amansız aksiyon sahneleri sunuyor. İngilizce bir versiyon geliştirmek heyecan verici; doldurmamız gereken büyük bir iş var ve bunu başarmak için Nikhil, Karan, Apoorva, Guneet ve Achin ile çalışmayı sabırsızlıkla bekliyorum."

    Filmde ordu komandosu Amrit, talihsiz sevgilisi Tulika'nın kendi isteği dışında nişanlandığını öğrenir. Bu yüzden, görücü usulü evliliği rayından çıkarmak ve gerçek aşkıyla yeniden bir araya gelmek için Yeni Delhi'ye gidecek bir trene biner. Ancak bıçaklı bir hırsız çetesi yoldaki masum yolcuları terörize etmeye başlayınca yolculuğu bambaşka bir hal alır ve Amrit onları kendi başına ele alıp etrafındakileri kurtarmaya sevk eder.

    "Kill" (Geber!) ülkemizde 2 Ağustos'ta vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top