Hesabım
    "Watch Dogs" Uyarlamasının Çekimleri Başladı: Tom Blyth & Sophie Wilde Başrolde

    Canlı aksiyon "Watch Dogs" filminin yönetmen koltuğunda Mathieu Turi oturuyor.

    .

    Canlı aksiyon "Watch Dogs" filminin prodüksiyonu başladı. Fransız yönetmen Mathieu Turi, Instagram'da ünlü Ubisoft video oyununa dayanan canlı aksiyon "Watch Dogs" filminin çekimlerinin başladığını doğrulayan bir fotoğraf yayınladı.

    "Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı" yıldızı Tom Blyth ve A24 korku filmi "Talk to Me" çıkış yapan Sophie Wilde, film uyarlamasının kadrosuna liderlik ediyor.

    Bugüne kadar üç girişte 50 milyondan fazla oyuncuya sahip olan oyun serisinin hikayesi; metro hatları, elektrik şebekeleri, güvenlik kameraları ve trafik kontrol sistemleri de dahil olmak üzere tüm şehirdeki tüm önemli altyapı sistemleri üzerinde merkezi kontrol sağlayan ctOS yazılımı tarafından yönetilen, gerçek hayattaki modern şehirlerin kurgusal versiyonlarında ortaya çıkıyor.

    Oyunlar, telefonlarını hem insanların kişisel verilerini ele geçirmek hem de kapı kilitlerinden sokak lambalarına kadar çevrelerindeki ortamı manipüle etmek için bir araç olarak kullanabilen, kendi şehirlerinin suç yeraltı dünyasına kapılmış hacker kahramanlarını konu alıyor.

    Filmin senaryosunu Christie LeBlanc (Oxygen) ve Victoria Bata (Fate: The Winx Saga) kaleme aldı. Hikaye ayrıntıları gizli tutuluyor ve henüz vizyon tarihi belirlenmedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top