Hesabım
    "Afraid" Fragman: John Cho, Ölümcül Yapay Zeka Asistanına Karşı!

    John Cho başrollü Blumhouse korku filminden ilk fragman paylaşıldı.

    Blumhouse Productions ve Sony Pictures, John Cho ve ailesinin Siri benzeri bir yapay zekayla karşı karşıya kaldığı korku ve gerilim filmi “Afraid”in ilk fragmanını yayınladı.

    Filmde Cho'nun canlandırdığı Curtis ve ailesi, devrim niteliğindeki yeni bir ev cihazını test etmek için seçilir: AIA adlı dijital aile asistanı. Ünite ve tüm sensörleri ve kameraları evlerine kurulduktan sonra akıllı evi bir sonraki seviyeye taşıyan AIA, her şeyi yapabilecek gibi görünmektedir.

    Ailenin davranışlarını öğrenir ve ihtiyaçlarını tahmin etmeye başlar. Çok geçmeden eylemlerini çocuklara rüşvet vermekten internete sızan özel bir videoyu silmeye kadar genişleterek sınırlarını aşar; olaylar kızışmaya devam ettikçe, hiçbir şeyin ve hiç kimsenin ailesinin yoluna çıkmadığından emin olmak için harekete geçer.

    Chris Weitz'in yazıp yönettiği filmde John Cho'nun yanı sıra Katherine Waterston, Havana Rose Liu, Lukita Maxwell, David Dastmalchian ve Keith Carradine başrolleri paylaşıyor. Weitz, Jason Blum ve Andrew Miano yapımcılığını üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top