Hesabım
    Florence Pugh ve Andrew Garfield'lı Romantik Film 18+ Olarak Derecelendirildi

    "We Live in Time" çıplaklık ve cinsellik nedeniyle R-rated (18+) olarak sınıflandırıldı.

    .

    Florence Pugh ve Andrew Garfield'ın başrollerini üstlendiği romantik dram filmi "We Live In Time" cinsellik ve çıplaklık nedeniyle R-rated (18+) olarak sınıflandırıldı.

    John Crowley'nin (Brooklyn, The Goldfinch) yönettiği film, yeni boşanmış Tobias (Garfield) adlı birinin hayatını anlamaya çalışmasını konu alacak. Tobias daha sonra kendisi için işleri gerçekten karıştıran Almut (Pugh) adında "esprili" bir şefle tanışır.

    Hikayenin, ikilinin birbirine aşık oldukları andan birlikte bir çocuk sahibi oldukları zamana kadar çeşitli anlarda duraklayarak zaman çizelgeleriyle oynaması bekleniyor.

    Yaklaşan A24 filmleri arasında yer alan film, gösterim süresi boyunca seks sahnelerinden veya çıplaklıktan çekinmeyecek gibi görünüyor. Bu, hem Pugh ve Garfield'ın tutkulu hayranları hem de Hollywood yıldızları arasında beyaz perdede tutku görmek isteyen izleyiciler için heyecan verici bir haber.

    "We Live in Time" Andrew Garfield'ın 2021'de gişe rekorları kıran "Spider-Man: No Way Home"dan bu yana ilk filmi. Florence Pugh ise son olarak, geçtiğimiz yılın en çok konuşulan filmlerinden biri olan, Oscar ödüllü "Oppenheimer"da ve 2024'ün şimdiye kadarki en büyük filmlerinden biri olan "Dune: Part Two"da oynadı.

    "We Live in Time" ABD'de 11 Ekim'de vizyona girecek, ülkemizdeki vizyon tarihi ise henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top