Hesabım
    Superman'in Oğlu Yeni "Superman" Filminde!

    Christopher Reeve'in oğlu Will Reeve, James Gunn'ın "Superman" filminde yer alacak.

    .

    James Gunn'ın çekimleri devam eden "Superman" filmi, hem Çelik Adam'ın hem de onu yaratan aktörün mirasını onurlandırmaya hazırlanıyor.

    İlk dört Superman filminde Superman/Clark Kent'i canlandırarak ölümsüzleşen Christopher Reeve'in ABC News muhabiri olan en küçük oğlu Will Reeve, yakında çıkacak DC Studios filminde bir TV muhabirini canlandıracak.

    Proje şu anda Cleveland, Ohio'da çekiliyor ve yerel muhabirler (Cleveland.com aracılığıyla), Reeve'in büyük bir sahnede sette görünmesi de dahil olmak üzere çeşitli kamera arkası aksiyonlarını kaydetti.

    Warner Bros.'un sahibi olduğu DC Studios'un eş başkanı Gunn'ın yazıp yönettiği filmde Superman'i David Corenswet canlandırıyor. Film 11 Temmuz 2025'te gösterime girecek.

    Will Reeve ve büyük kardeşleri Matthew ile Alexandra, Ian Bonhote ve Peter Ettedgui'nin rahmetli babalarının hayatını ve kariyerini anlatan belgeseli "Super/Man"de yer aldılar. Belgesel, 2004'te hayatını kaybeden Christopher Reeve'in bir Hollywood ikonu statüsüne yükselişini ve 1995'te boynundan aşağısının felç olmasına neden olan neredeyse ölümcül at binme kazasını anlatıyor.

    Sundance Film Festivali'ndeki heyecanlı galasının ardından "Super/Man", yaklaşık 15 milyon dolara Warner Bros. Discovery'ye satıldı.

    Will Reeve festivalde Variety'ye şunları söyledi: "Babamla ilgili anılarımın çoğu kazadan sonrasını içeriyor çünkü o yaralandığında ben henüz üç yaşında değildim. O zamana kadar olan tüm yaşamının harika yönetmenlerimiz tarafından şiirsel, sinematik ve özgün bir şekilde ortaya konduğunu görmek benim için gerçek bir hediye oldu.”

    Christopher Reeve, son olarak geçen yıl vizyona giren "The Flash"ta CGI cameo olarak görüldü. Tartışma yaratan bu konudaki fikirleri sorulduğunda Reeve kardeşler filmi izlemediklerini ve bununla bir ilgileri olmadığını belirttiler. Ancak Will Reeve'in yakında çıkacak olan "Superman"de yer alması aile ve stüdyo arasındaki ilişkide ileri bir adıma işaret ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top