Hesabım
    Wim Wenders'ın Ödüllü Filmi "Mükemmel Günler" 9 Temmuz'da Küçükçiftlik Bahçe Sineması'nda!

    Kôji Yakusho’ya Cannes Film Festivali’nde En İyi Erkek Oyuncu ödülü getiren ve 2023’te yabancı film dalında Japonya’nın Oscar adayı oldu.

    .

    Şehrin yaz klasiklerinden biri haline gelen KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması, İstanbulluları Temmuz ve Ağustos ayları boyunca, salı akşamları yıldızların altında, yemyeşil bahçe sezonun dikkat çeken filmleriyle buluşturuyor. Sinemaseverler, şehrin merkezi KüçükÇiftlik Park’ın yeşil yüzü KüçükÇiftlik Bahçe’de yaz boyunca, lezzetli yiyecek ve içecek alternatifleri eşliğinde sinema gecelerinin tadını çıkarıyorlar.

    KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması, 9 Temmuz Salı akşamı Wim Wenders imzalı “Mükemmel Günler”i (Perfect Days) izleyicilerle buluşturacak. Başrol oyuncusu Kôji Yakusho’ya Cannes Film Festivali’nde En İyi Erkek Oyuncu ödülü getiren ve uluslararası uzun metrajlı film kategorisinde Japonya’nın Oscar adayı olan film, adını Lou Reed’in eşsiz klasiği Perfect Day’den alıyor.

    .

    “Mükemmel Günler”, müzik kasetleri, ağaçlardan süzülen günışığı, kitaplar gibi günlük hayatın ufak mucizeleriyle varoluşumuzun güzelliklerini keşfe çıkan, sakin bir mutluluk arayışının izini sürüyor. Her biri teknolojik sanat yapıtı gibi olan umumi tuvaletleri temizlemekle görevli Hirayama (Kôji Yakusho), işini son derece titizlikle, kendini vererek ve gururla yapar; sıkılmadan yinelediği eylemlerini bir sanata, çevresiyle uyumlu bir geleneğe dönüştürmeyi bilir. Beklenmedik karşılaşmalar, izleyiciyi Hirayama’nın geçmişine götürür.

    KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması, her yıl olduğu gibi bu yıl da URU organizasyonu ve Türk Tuborg A.Ş.’nin katkılarıyla gerçekleşiyor. Kapı açılış saati 19.30, film başlama saati 21.00 olan gösterimlerin biletleri Mobilet’ten ve KüçükÇiftlik Park gişesinden temin edilebilir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top