Hesabım
    Üçüncü "Godzilla x Kong" Filmi 2027'de Gelecek

    Yılın en çok kazanan filmlerinden olan "Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk"un ardından sıradaki film için çalışmalar başladı.

    Legendary Pictures / Warner Bros.

    Warner Bros. ve Legendary, bir sonraki Monsterverse filmi için 26 Mart 2027'yi vizyon tarihi olarak belirledi. Filmin "Godzilla x Kong" alt serisine üçüncü, "Monsterverse" serisinin ise altıncı genel filmi olması bekleniyor.

    Bu haber, tüm Monsterverse'in şu ana kadar en yüksek hasılat yapan filmi ve yılın en yüksek hasılat yapan üçüncü filmi olan "Godzilla x Kong: The New Empire"ın (Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk) dünya çapında 570 milyon dolardan fazla hasılat yapmasının ardından geldi.

    2024'ün İlk Yarısında En Çok Hangi Filmler Kazandı?

    "Godzilla vs. Kong"daki rollerine geri dönen Rebecca Hall, Brian Tyree Henry ve Kaylee Hottle'ın yer aldığı "Godzilla x Kong: The New Empire"da, kudretli Kong ve korkunç Godzilla, dünyada gizlenmiş olan ve hem kendi türlerinin hem de insanlığın varlığını tehdit eden ölümcül bir tehlikeye karşı güçlerini birleştirmek zorunda kaldı.

    Devleri bir araya getiren iki filmi yöneten Adam Wingard'ın ayrılmasının ardından, gelecek filmi yönetmesi için "I Am Mother" yönetmeni Grant Sputore ile anlaşıldı. Wingard geri dönmeyi umuyordu ama çalışma takvimindeki çakışmalar nedeniyle, bunun yerine A24 filmi “Onslaught”a yöneldi.

    Bir sonraki filmin senaryosunu "Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings", "Spider-Man: Across the Spider-Verse" gibi filmleri kaleme alan Dave Callaham yazacak. Filmin konusu ya da oyuncu kadrosu gibi ayrıntılar henüz netleşmedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top