Hesabım
    "Hellboy: The Crooked Man"den İlk Fragman!

    Daha önce Ron Perlman ve David Harbour'un canlandırdığı Hellboy'a bu kez Jack Kesy hayat veriyor.

    Millennium Media ve Ketchup Entertainment, "Hellboy: The Crooked Man"in ilk fragmanını yayınladı.

    Bulgaristan'daki çekimleri bir yıl önce tamamlanan filmde Hellboy (Jack Kesy) ve çaylak bir BPRD ajanı (Adeline Rudolph), 1950'lerin kırsal Appalachia'sında mahsur kalır. Orada, cadıların musallat olduğu ve Hellboy'un geçmişiyle sorunlu bir bağlantısı olan yerel bir şeytan olan Crooked Man'in yönettiği küçük bir topluluk keşfederler.

    Bahsedilen kişi, 18. yüzyılda işlediği suçlardan dolayı asılan, ancak bölgenin yerleşik Şeytanı olarak Cehennemden dönen cimri ve savaş vurguncusu Jeremiah Witkins'tir.

    Hellboy karakterinin orijinal yaratıcısı Mike Mignola, ilk kez bir Hellboy filminde senaryoyu Dark Horse çizgi roman ortağı Chris Golden ile birlikte yazdı. Filmin oyuncu kadrosunu Jefferson White, Joseph Marcell, Hannah Margetson ve Martin Bassindale tamamlıyor.

    Brian Taylor tarafından yönetilen film, Guillermo del Toro'nun yönettiği, Ron Perlman'ın başrolde olduğu 2004 ve 2008 yapımı iki sevilen “Hellboy” filminden ya da Neil Marshall'ın yönettiği ve David Harbour'ın başrol oynadığı 2019 yapımı reboot filminden daha küçük bir hikayeye odaklanmasıyla ayrılıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top