Hesabım
    81. Venedik Film Festivali'nin Açılış Filmi "Beetlejuice Beetlejuice" Oldu

    Tim Burton imzalı devam filminde Michael Keaton, Jenna Ortega, Winona Ryder gibi isimler rol alıyor.

    Warner Bros.

    Başrollerini Michael Keaton, Winona Ryder, Catherine O'Hara, Justin Theroux, Monica Bellucci, Jenna Ortega ve Willem Dafoe'nun paylaştığı Tim Burton imzalı “Beetlejuice Beetlejuice” (Beterböcek Beterböcek), yaklaşan 81. Venedik Film Festivali'nin açılış filmi oldu.

    Burton'ın 1988 yapımı komedi-korku klasiğinin devamı olan "Beetlejuice Beetlejuice", 28 Ağustos'ta Lido'daki Palazzo del Cinema'da, oyuncuların katılımıyla birlikte yarışma dışı dünya prömiyerini yapacak.

    “Beetlejuice Beetlejuice”, ailede yaşanan ani bir ölümün ardından Deetz ailesinin üç neslinin Winter River'daki evlerine geri dönüşünü konu alıyor. Lydia'nın (Ryder) asi genç kızı Astrid (Ortega), evin bodrumunda, ölümden sonraki hayata açılan bir kapı keşfettiğinde, haylaz ruh Beetlejuice'in adı kaçınılmaz olarak üç kez tekrarlanır ve onu bir kez daha Deetz ailesinin evini kasıp kavurmaya davet eder.

    Tim Burton “Çok heyecanlıyım. Bu filmin dünya prömiyerinin Venedik Film Festivali'nde yapılması benim için çok anlamlı.” derken, Venedik sanat yönetmeni Alberto Barbera şunları söyledi:

    "'Beetlejuice Beetlejuice', Tim Burton sinemasının en ikonik karakterlerinden birinin uzun zamandır beklenen geri dönüşünü işaret ediyor, ama bu aynı zamanda, zamanının en büyüleyici auteurlerinden birinin olağanüstü vizyoner yeteneğinin ve ustaca hayata geçirilmesinin mutluluk verici bir teyididir. Venedik Bienali, yaratıcı hayal gücünün şaşırtıcı salınımını ve halüsinasyon ritmini harekete geçiren bir eserin dünya prömiyerine ev sahipliği yapmaktan onur ve gurur duyuyor.

    "Beterböcek Beterböcek" 6 Eylül'de sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top