Hesabım
    "Longlegs" Fragman: Nicolas Cage Seri Katil Rolünde!

    Maika Monroe'nun başrolde yer aldığı korku filminden son fragman yayınlandı.

    NEON, Maika Monroe ve Nicolas Cage'in başrollerini paylaştığı, Oz Perkins'in yazdığı ve yönettiği merakla beklenen yeni korku-gerilim filmi “Longlegs”in (Cambaz) son fragmanını yayınladı.

    Hikaye, yetenekli yeni bir FBI ajanı olan Lee Harker'ın (Monroe) çözülmemiş bir seri katil vakasına atanmasını konu alıyor. Soruşturma daha karmaşık hale geldikçe ve gizli kanıtlar ortaya çıktıkça, Harker kişisel bir bağın farkına varır ve başka bir aile cinayetini önlemek için hızlı hareket etmesi gerektiğini anlar.

    İlk gösterimlerinin ardından yüksek puanlar alan R dereceli (18+) filmin oyuncu kadrosunda Monroe ve Cage'in yanı sıra Alicia Witt ve Blair Underwood yer alıyor.

    Geçtiğimiz yılın başında Vancouver'da çekilen 101 dakikalık film, şifreli mesajların ve gizemli tanıtım videolarının ardından önümüzdeki hafta ABD'de vizyona girmeye hazırlanıyor. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi ise 6 Eylül 2024 olarak belirlendi.

    Son yıllarda kariyerinde ikinci bir sıçrama yaşayan Nicolas Cage'in sıradaki projeleri arasında; İsa'nın gençliğini konu alan korku filmi "The Carpenter's Son", Amazon'un canlı aksiyon "Spider-Man Noir" dizisi ve J.K. Simmons, Giancarlo Esposito gibi isimlerle birlikte rol alacağı David Mamet imzalı "The Prince" filmi bulunuyor.

    Maika Monro ise yakın zamanda, başrolünü üstlendiği "It Follows"un (Peşimdeki Şeytan) devam filmi olan "They Follow" ile izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top