Hesabım
    Ridley Scott'ın Sıradaki Projesi Olarak Bilinen Western Filmi İptal Edildi

    Scott'ın sıradaki filmi olması beklenen "Wraiths of the Broken Land" uyarlaması rafa kaldırıldı.

    .

    Şu sıralarda "Gladyatör" devam filminin çekimlerini tamamlamakla meşgul olan usta yönetmen Ridley Scott, Haziran ayında verdiği bir röportajda sıradaki üç yönetmenlik çalışmasını planladığını söylemişti.

    Bunlardan birinin "Bee Gees" biyografi filmi olduğu bilinirken, diğerlerinden birinin S. Craig Zahler'in 2013 tarihli romanından Drew Goddard'ın kaleme aldığı uyarlama olan karanlık western filmi "Wraiths of the Broken Land" olması bekleniyordu.

    2023 sonundaki haberler, Scott'ın filmin yerini araştırdığını, hikaye taslağını hazırladığını ve bunun bir sonraki filmi olma ihtimalinin yüksek olduğunu gösteriyordu. Fakat görünen o ki Scott'ın planlarında bir değişiklik yaşandı.

    86 Yaşındaki Ridley Scott'ın Gelecek Üç Film Projesi Hazır!

    Oscar ödüllü kostüm tasarımcısı ve Scott'ın düzenli işbirlikçisi Janty Yates, Awards Daily'ye "Freewalkers" adıyla üstünde çalışılan Western filminin şimdilik iptal edildiğini söyledi:

    "Bu, karda geçtiği için gerçekleşmeyecek bir film ve adı 'Freewalkers'. Temel olarak kar gitti. Hazırladığımızda, yaz ortasında çekim yapıyor olacaktık. Ne olacağını bilmiyorum. Göreceğiz. Olursa çok sevinirim çünkü çok muhteşem bir senaryo."

    "Gladiator 2" Set Fotoğrafları: Paul Mescal İlk Kez Görüntülendi!

    Scott ayrıca Kevin McMullin'in kısa öyküsü "Bomb"un, Wall Street gerilim filmi "Big Dogs"un ve casus gerilim filmi "Queen & Country"nin film uyarlamasıyla da ilişkilendirildi ancak yönetmenin bu projelerden birine resmen dahil olup olmadığı henüz bilinmiyor.

    “Bee Gees” filminin çekimlerinin ise 2025 başında başlaması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top