Hesabım
    Chris Pratt, DC Evreni'ne Katılma İhtimali Hakkında Konuştu

    Pratt ve DC Studios başkanı James Gunn, "Guardians of the Galaxy" üçlemesinin ardından yeniden bir araya gelecek mi?

    .

    Chris Pratt, Star Lord olarak Marvel Sinematik Evreni'nin çoklu evrenini ele geçirdikten sonra DC Evreni'ne de bir gezi yapma ihtimalini göz ardı etmiyor.

    Yakın zamanda "Superman" filminin setinde yönetmen James Gunn'a yaptığı ziyaretin ardından, rakip takıma katılıp katılmayacağı sorulan Pratt tereddüt etmeden "Evet, elbette" dedi ve programına uyarsa ve anlamlı gelirse DC Evreni'ne kesinlikle katılacağını vurguladı. Aktör sözlerine şöyle devam etti:

    "Tabii ki Star-Lord'u oynamayı seviyorum ve umarım geri gelebilecek bir şans vardır. Bunlardan herhangi birini yapabildiğim, herhangi biri için değerlendirilebildiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum. Eğer bu doğruysa ve hayranlar bunu sevecekse, bunu yapmaktan çok mutlu olurum."

    Pratt, DC Evreni'ne sıçrama yapma şansının her zaman olduğunu söylemesine rağmen sıra bu evrende oynamak istediği karaktere gelince isim verme konusunda çekingen davrandı ve TMZ'ye şunları söyledi: "Bunu hayranlara ve James [Gunn] gibi insanlara bırakmam gerekiyor. Tam olarak emin değilim. Gerçekten emin değilim."

    Bu yorumlar Gunn'ın, Pratt'in "Superman" setinde çekilmiş bir fotoğrafını Instagramda "Seti ziyaret eden arkadaşlara sahip olmak her zaman güzeldir." notuyla paylaşmasının ardından geldi.

    Pratt MCU'da ilk çıkışını 2014 yılında Gunn'ın yönettiği "Guardians of the Galaxy"de Peter Quill / Star Lord rolüyle yaptı ve ikili 2017 ve 2023'teki devam filmlerinde yeniden bir araya geldi. Pratt bu üçlemenin yanı sıra "Avengers: Infinity War" (2018) ve "Avengers: Endgame" (2019) filmlerinde de oynadı.

    Gunn, 2022'de Peter Safran'la birlikte DC Stüdyolarını devraldığından beri, yeni bir DC çoklu evreni başlatacak olan "Superman" yönetmek için yoğun bir şekilde çalışıyor. Filmde, Man of Steel rolünde David Corenswet, Lois Lane rolünde Rachel Brosnahan, Lex Luthor rolünde Nicholas Hoult ve Jimmy Olsen rolünde Skyler Gisondo yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top