Hesabım
    "Flight Risk" Fragman: Mel Gibson'ın Yönettiği Gerilimde Mark Wahlberg Başrolde

    Aksiyon gerilim filmi "Flight Risk" 18 Ekim'de sinemalarda!

    Lionsgate, Mel Gibson'ın yönettiği ve başrolünde Mark Wahlberg'in yer aldığı heyecan verici aksiyon gerilim filmi “Flight Risk”in fragmanını yayınladı.

    Resmi özetine göre film, bir kaçağa (Topher Grace) eşlik eden bir Hava Polisi'ni (Michelle Dockery) duruşmaya nakleden bir pilotu (Wahlberg) konu alıyor. Ekip Alaska'nın vahşi doğasını geçerken gerilim artıyor ve uçaktaki herkes göründüğü gibi olmadığından güven sınanıyor.

    Fragman, pilotun daha önce hiç ABD Polis Teşkilatı ile uçmadığını söylemesiyle açılıyor. Sahne daha sonra Alaska'nın karlı dağlarına geçerek mürettebatın karşılaşacağı çalkantılı ortamın ipuçlarını veriyor.

    Hava Polisi, pilotun boynundaki ve gömleğindeki kandan şüphelenmeye başlayınca Wahlberg'in karakterinin gizli kimliği ortaya çıkar. Mareşal bu değişimi yerdekilere anlatmaya çalışırken, Wahlberg'in karakterini zincire vurup uçağı uçurmaya çalışmakla görevlendirilir.

    “Flight Risk” Gibson ve Wahlberg arasındaki üçüncü işbirliğine işaret ediyor. İkili ilk olarak 2017 yapımı komedi filmi "Daddy's Home 2"da ve ardından 2022 yapımı "Father Stu" filminde birlikte rol aldı. Bu filmde, Wahlberg ilk kez Gibson'ın yönetmenliğinde oyunculuk yapacak.

    Filmin senaryosunu Jared Rosenberg kaleme aldı. Gibson yönetmenliğin yanı sıra, John Davis, John Fox ve Bruce Davey ile birlikte yapımcılığı da üstleniyor.

    "Flight Risk" 18 Ekim'de sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top