Hesabım
    "Venom: Son Dans" Fragmanı Yayınlandı: Tom Hardy'li Üçleme Sona Eriyor!

    Tom Hardy'nin başrolde olduğu Spider-Man spin-off'u "Venom: Son Dans" 25 Ekim'de sinemalarda!

    25 Ekim'de sinemalarda gösterime girecek "Venom: Son Dans" filminden Türkçe dublajlı fragman ve Türkçe resmi afiş yayınlandı.

    Sony Pictures'ın Spider-Man çizgi roman karakterlerine dayanan spin-off filmlerinin ilki olan 2018 yapımı "Venom: Zehirli Öfke" ve 2021 tarihli devam filmi "Venom: Zehirli Öfke 2"nin ardından gelen "Venom: Son Dans" Tom Hardy liderliğindeki üçlemeyi sonlandıracak.

    Sony Pictures

    Orijinal “Venom” dünya çapındaki gişede 856 milyon dolar hasılat elde ederken, devam filmi Covid-19 pandemisinin ilk döneminde vizyona girerek, dünya çapında 502 dolar hasılat elde edip büyük bir başarıya imza attı.

    Hardy üçüncü filmde de Eddie/Venom olarak geri dönüyor ve ikili bu son danslarında, her iki dünya tarafından da avlanırken perdeleri kapatacak yıkıcı bir karar vermek zorunda kalıyor.

    "Venom: Son Dans"ta Tom Hardy'e "Ted Lasso" yıldızı Juno Temple ve "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" aktörü Chiwetel Ejiofor da eşlik ediyor. İlk iki filmin senaryo yazarı olan Kelly Marcel bu filmde yönetmen koltuğuna da geçti ve senaryoyu Hardy ile birlikte yazdı.

    Marcel ve Hardy aynı zamanda Avi Arad, Hutch Parker, Amy Pascal ve Matt Tolmach'la birlikte filmin yapımcılığını da üstleniyor.

    “Venom: Son Dans” 25 Ekim'de sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top