Hesabım
    "Here" İlk Fragman: "Forrest Gump" Kadrosu Yıllar Sonra Bir Arada!

    Robert Zemeckis'in yönettiği, Tom Hanks ve Robin Wright'ın başrolde olduğu "Here" filminden ilk fragman yayınlandı.

    Dün yayınlanan ilk fotoğrafların ardından, Robert Zemeckis'in "Here" filminden ilk fragman yayınlandı. Film Zemeckis'i "Forrest Gump" yazarı Eric Roth ve oyuncuları Tom Hanks ve Robin Wright ile yeniden bir araya getiriyor.

    Richard McGuire'ın beğeni toplayan çizgi romanından uyarlanan film, "nesiller boyunca yolculuk ederek insan deneyimini en saf haliyle yakalayarak" birden fazla aileyi ve yaşadıkları özel bir yeri konu alıyor.

    Tek bir mekanda geçen filmin 104 dakikalık süresi boyunca kamera evin içindeki sabit bir konumda kalıyor ve asla hareket etmiyor.

    Hanks ve Wright'ın canlandırdığı çift hikayenin merkezinde yer alıyor ve iki usta oyuncu, gençlik yılları için dijital olarak gençleştiriliyor. Hikaye bu çifti seksenli yaşlarına kadar takip ediyor.

    Filmde ayrıca Hanks'in karakterinin ebeveynleri olarak Paul Bettany ve Kelly Reilly, 1920'lerde bir mucit olarak David Flynn ve pin-up modeli olarak Ophelia Lovibond, 1920'lerin başında bir çift olarak Michelle Dockery ve Gwilym Lee yer alıyor.

    Fragman filmde tarih öncesi dönemlere ve modern uygarlığın öncesinde geçen sahnelere de kısa bir bakış olacağını gösteriyor. “Here” 29 Kasım’da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top