Hesabım
    Mark Wahlberg ve Halle Berry'li Aksiyon Filmi "The Union"dan Fragman!

    Aksiyon komedisi "The Union" (Birlik) Ağustos'ta Netflix'te!

    Netflix, 16 Ağustos'ta yayına girecek olan, Mark Wahlberg ve Halle Berry liderliğindeki aksiyon filmi “The Union”ın (Birlik) fragmanını yayınladı.

    Filmde Mike (Wahlberg), memleketi New Jersey'de bir inşaat işçisi olarak basit bir hayat yaşamaktan mutludur. Ta ki uzun süredir kayıp olan lise aşkı Roxanne (Berry), aklında romantizmden çok daha fazlasıyla ortaya çıkana kadar.

    Roxanne, bu iş için doğru adam olduğunu bildiği Mike'ı Avrupa'da tehlikeli bir istihbarat görevine alır ve bu görev onları casusların ve yüksek hızlı araba kovalamacalarının olduğu bir dünyaya geri getirir ve yol boyunca kıvılcımlar uçuşur.

    2022 ortalarında İtalya, Slovenya, Birleşik Krallık ve ABD'de çekilen filmde Mike Colter, J.K. Simmons, Jackie Earle Haley, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Jessica De Gouw ve Alice Lee başrolleri paylaşıyor.

    Daha önce adı "Our Man from Jersey" olan filmin senaryosu Joe Barton ve "Designated Survivor" yaratıcısı David Guggenheim tarafından kaleme alındı. Yönetmen koltuğunda Julian Farino oturuyor.

    “The Union” 16 Ağustos'ta Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top