Hesabım
    Kevin Feige "Fantastic Four" için Alternatif Evren İddialarını Doğruladı

    Marvel Sinematik Evreni'nin Fantastik Dörtlü'sü Marvel ana evreninin dışından geliyor...

    Marvel Studios

    Marvel bugün, Marvel Studios başkanı Kevin Feige ile 15 dakikalık kısa bir röportajla başlayan resmi Marvel podcast'inin lansmanını yaptı. Feige, yaklaşan Marvel yapımlarıyla ilgili önemli bir açıklama yapmadı ancak röportajdan ortaya çıkan birkaç küçük ilginç haber vardı.

    Marvel'ın geleceği konusunda kişisel olarak en çok heyecan duyduğu yapımın Matt Shakman'ın yöneteceği "The Fantastic Four" olduğunu söyleyen Feige nedenini şöyle açıklıyor:

    Son derece heyecanlıyım çünkü bu karakterler Marvel evreninin dayanak noktaları, 'Multiverse Of Madness' ve daha önce bazı eğlenceli tanıtımlar dışında önemli bir şekilde oynayamadığımız ve keşfedemediğimiz efsanevi üyeler."

    Feige ayrıca filmin bir dönem filmi olduğu ve karakterlerin maceralarının bildiğimiz MCU'da değil alternatif bir evrende başlayacağı yönündeki söylentileri de doğruladı:

    Bu bir dönem [filmi] ve Johnny Storm'un havada uçtuğu ve 4 sembolü yaptığı başka bir sanat eseri daha var. O görüntünün köşesinde bir şehir manzarası vardı ve şehir manzarasının bildiğimiz New York'a ve 60'larda dünyamızda var olan New York'a pek benzemediğini fark eden çok sayıda akıllı insan vardı. Bunların akıllıca gözlemler olduğunu söyleyebilirim."

    Marvel'ın "Fantastic Four" Filminde Birden Fazla Kötü Karakter Olacak

    Feige, filmin çekimlerine Temmuz ayı sonunda, özellikle de Comic-Con hafta sonu bittikten sonraki Pazartesi günü başlayacaklarını bu nedenle oyuncu kadrosunun önümüzdeki ay San Diego'da sohbet için görünmesini beklediklerini söyledi. Deadline da stüdyonun geçen yıl kaçırdıktan sonra Salon H'ye geri döneceğini bildirdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top