Hesabım
    "Bir Zamanlar Gelecek: 2121" Biletleri Ön Satışta!

    Türkiye'nin ilk gerçekçi bilim kurgu filmi Cuma günü sinemalarda!

    .

    Katıldığı uluslararası festivallerde toplam 15 ödül kazanan ve Türkiye'nin ilk gerçekçi bilim kurgu filmi olan "Bir Zamanlar Gelecek: 2121" bu Cuma (28 Haziran) vizyona giriyor ve biletler ön satışa çıktı!

    Filmin 28 Haziran Cuma akşamı 21:21’de, Paribu Cineverse Kanyon’da ekip katılımlı özel bir gösterimi de düzenlenecek. Biletinizi şimdi almak için tıklayın

    Türkiye’nin ilk sürdürülebilir yeşil film girişimi olan, yönetmenliğini ve senaristliğini Serpil Altın’ın, yapımcılığını ve eş senaristliğini Korhan Uğur’un yaptığı filmin kadrosunda sevilen oyuncular Selen Öztürk, Çağdaş Onur Öztürk, Ayşenil Şamlıoğlu ve Sukeyna Kılıç yer alıyor.

    "Bir Zamanlar Gelecek: 2121"in aldığı uluslararası ödüller arasında; Amerika’da gerçekleşen 19. Phoenix Uluslararası Horror and Sci-Fi Film Festivali’nden aldığı En İyi Bilim Kurgu Film, İngiltere’de gerçekleşen 23. Londra Uluslararası Bilim Kurgu ve Fantastik Film Festivali’nden aldığı En İyi Uzun Metraj Bilim Kurgu ve İtalya’da düzenlenen Uluslararası 7. Cinema d’iDEA Kadın Yönetmenler Festivali’nden aldığı En İyi Film ve En İyi Oyuncu (Selen Öztürk) yer alıyor.

    Merakla beklenen filmin konusu özetle şöyle: Gelecekte iklim krizi ve kıtlık sebebiyle yeryüzü yaşanılmaz hale gelmiştir. “Kıtlık Kanunları” gereği sisteme getirilen her yeni hayat karşılığında yaşlı nesilden birinin yok edilmesi gerekmektedir. Ve bir gün, bu sistemde yaşayan ailenin hayatı, beklenmedik bir bebek haberiyle sarsılır...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top