Hesabım
    Yorgos Lanthimos'un Yeni Filminin Adı Belli Oldu

    "Save The Green Planet"ten uyarlanan filmin başrollerinde Emma Stone ve Jesse Plemons var.

    .

    Yorgos Lanthimos'un Emma Stone ve Jesse Plemons'ın başrollerde olduğu sıradaki filminin resmi adı ve vizyon tarihi belli oldu.

    Focus Properties, Joon-hwan'ın 2003 yapımı Güney Kore yapımı “Save The Green Planet!” filminden uyarlanacak olan filmin resmi adının "Bugonia" olacağını duyurdu. Filmin 7 Kasım 2025'te yayınlanması planlanıyor.

    Bu eksantrik kara komedide, komplo takıntılı iki genç adam, büyük bir şirketin güçlü CEO'sunu kaçırır ve onun Dünya gezegenini yok etmeye niyetli bir uzaylı olduğuna inanır.

    Film, Stone ve Lanthimos'un ödüllerin gözdesi “The Favorite” ve “Poor Things” gibi işbirliklerinin ardından yeniden bir araya gelmesini simgeliyor. İkili en son birlikte "Kinds of Kindness"ı çektiler ve bu filmde de rol alan Plemons, performansıyla Cannes'da En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandı.

    "Bugonia" filminin senaryosunu Will Tracy (The Menu) kaleme aldı. Lathimos, Ed Guiney, Andrew Lowe, Ari Aster, Lars Knudsen, Miky Lee ve Jerry Kyoungboum Ko yeni filmin yapımcılığını üstlenecek ve Universal Pictures "Bugonia"nın uluslararası dağıtımını yapacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top