Hesabım
    Hugh Grant'in Başrolde Olduğu A24 Korku Filmi "Heretic"ten İlk Fragman!

    "Heretic" yabancı bir adamın evinde kedi-fare oyununun içine çekilen iki dindar genç kadının hikayesini konu ediyor.

    A24, Hugh Grant'in başrolde oynadığı korku filmi “Heretic”in ilk fragmanını yayınladı.

    Grant filmde, iki genç Mormon misyoneri (Chloe East ve Sophie Thatcher) tarafından ziyaret edilen ve daha sonra bu gençleri yoğun bir psikolojik oyun serisine tabi tuan bir adamı canlandırıyor.

    Bu gizemli adam fragmanda iki kapı aralığına "İNANÇ" ve "İNANÇSIZLIK" yazarak, "Ayrılmak istersen seni tutmayacağım, ancak inancına göre hangi kapıdan geçeceğini seçmeni istiyorum" diyor. Görüntülerde kanlı hiçbir şey yok, ancak bir misyonerin fragmanın sonundaki ahşap bir labirentte kaybolmasıyla minyatür bir labirent gerçek boyutlara ulaşmış gibi görünüyor.

    Proje, John Krasinski'nin hit filmi "A Quiet Place"in yanı sıra, yakın zamanda Adam Driver'lı tarih öncesi filmi "65" ve Stephen King uyarlaması "The Boogeyman"ın senaryosunu yazan Scott Beck ve Bryan Woods'tan geliyor.

    Geçen sonbaharda Vancouver'da çekilen filmde ayrıca Elle McKinnon, River Codack, Carolyn Adair, Stephanie Lavigne ve Elle Young rol alıyor.

    Beck, Woofs, Katie Aquino, Scott Beck, Liliane Bedford, Julia Glausi, Kai Raka, Stacey Sher ve Jeanette Volturno yapımcılığını üstleniyor.

    "Heretic" 22 Kasım'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top