Hesabım
    Dwayne Johnson ve Chris Evans'lı "Red One"dan İlk Fragman!

    Filmde ikiliye J.K. Simmons, Lucy Liu, Kiernan Shipka gibi isimler eşlik ediyor.

    Amazon MGM Studios, başrollerinde Dwayne Johnson, Chris Evans ve J.K. Simmons'un yer aldığı Noel komedisi "Red One"ın (Kod Adı: Kırmızı) ilk fragmanını yayınladı.

    Noel Baba'nın (Simmons) Kuzey Kutbu'ndan şok edici bir şekilde kaçırılmasının ardından, E.L.F. Görev Gücü Komutanı Callum Drift (Johnson), Noel'i kurtarmak için dünyanın en kötü şöhretli ödül avcısıyla (Evans) ortak olmak zorundadır.

    Dwayne Johnson, Yeni Filmi "Red One"da Bütçe Krizine Neden Oldu!

    Noel filmleri türünde daha önce ele alınmamış yepyeni bir evreni hayal eden aksiyon-macera komedisinin uzun sürecek bir seriyi başlatması planlanıyor.

    Lucy Liu, Kiernan Shipka, Kristofer Hivju, Nick Kroll, Mary Elizabeth Ellis ve Wesley Kimmel gibi isimlerin de oyuncu kadrosuna yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda Jake Kasdan oturuyor. Kasdan ve Johnson daha "Jumanji: Welcome to the Jungle"da birlikte çalıştı.

    Orijinal hikayeyi Hiram Garcia yarattı, senaryoyu ise Chris Morgan (Hobbs and Shaw) kaleme aldı. Johnson, Morgan, Garcia, Kasdan, Dany Garcia, Melvin Mar ve Sky Salem Robinson yapımcılığı üstleniyor. Film, 2025 yılındaki Amazon Prime Video lansmanından önce, 15 Kasım'da sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top