Hesabım
    "Çılgın Cuma 2" Setinden Lindsay Lohan ve Jamie Lee Curtis'li İlk Fotoğraf

    2003 yapımı "Çılgın Cuma" (Freaky Friday) filminin devamı için sete çıkıldı.

    Disney

    Disney Pictures'ın uzun zamandır beklenen devam filmi “Çılgın Cuma 2”nin (Freaky Friday 2) çekimleri Los Angeles'ta resmi olarak başladı ve Oscar ödüllü Jamie Lee Curtis ve Lindsay Lohan'ın yer aldığı ilk resmi set fotoğrafı yayınlandı.

    2003 yapımı "Çılgın Cuma" filmi, Tess Coleman (Curtis) ve Tess'in kuşak çatışması yaşadığı ergenlik çağındaki kızı Anna'nın (Lohan) hikayesini anlatıyordu. İkisi de birbirlerini anlamakta zorlanırlar ve bir sabah bedenleri değişmiş olarak uyanırlar.

    22 yıl sonra gelecek olan devam filminde, Anna'nın artık kendi kızı vardır ve yakında bir de üvey kızı olacaktır. Tess ve Anna, iki ailenin birleşmesiyle ortaya çıkan sayısız zorluğun üstesinden gelirken, yıldırımın aslında iki kez düşebileceğini keşfederler.

    Curtis ve Lohan'ın yanı sıra orijinal filmden Mark Harmon, Chad Michael Murray, Christina Vidal Mitchell, Haley Hudson, Rosalind Chao, Lucille Song ve Stephen Tobolowsky de geri dönecek. Kadroya ayrıca Manny Jacinto, Julia Butters, Sophia Hammons ve Maitreyi Ramakrishnan katılıyor.

    Senaryoyu Jordan Weiss yazarken Nisha Ganatra (Late Night, Brooklyn Nine-Nine) yönetmen koltuğuna geçiyor. 2025 yılında sinemalara geleceği kesinleşen filmin yapımcılığını Andrew Gunn ve Kristin Burr üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top