Hesabım
    Jesse Eisenberg ve Kieran Culkin Başrollü "A Real Pain"den İlk Fragman!

    Jesse Eisenberg "A Real Pain"in (Gerçek Acı) yönetmenliğini de üstleniyor.

    Searchlight Pictures, Oscar adayı Jesse Eisenberg’ün yönettiği ve başrolünü Kieran Culkin ile paylaştığı "A Real Pain" (Gerçek Acı) filminden ilk fragmanı paylaştı.

    Senaryosunu da Eisenberg'ün yazdığı filmde ikili, büyükannelerini onurlandırmak için Polonya'ya gitmek üzere yeniden bir araya gelen, ancak ailelerinin geçmişindeki eski gerilimlerin yeniden yüzeye çıktığını gören kuzenler David ve Benji'yi canlandırıyorlar.

    Searchlight, filmi on milyon dolara alarak bu yılki Sundance Film Festivali'ndeki ilk büyük anlaşmaya imza attı. Filmin ödül sezonunda öne çıkması bekleniyor ve "Succession" ile Altın Küre ve Emmy ödülü kazanan Culkin’e Oscar adaylığı getirebileceği konuşuluyor.

    Filmde ayrıca Jennifer Gray (Dirty Dancing), Will Sharpe (The White Lotus), Kurt Egyiawan (Beasts of No Nation), Liza Sadovy (A Small Light) ve Daniel Oreskes (Only Murders in the Building) rol alıyor. Projenin yapımcıları arasında ise Ali Herting, Dave McCary, Ewa Puszczynska, Jennifer Semler, Eisenberg ve Oscar ödüllü Emma Stone yer alıyor.

    Amerika Birleşik Devletleri'nde önümüzdeki sonbaharda vizyona girecek olan film, ülkemizde 28 Şubat 2025'te vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top