Hesabım
    DC Evreni'nin Yeni Superman'ine İlk Bakış!

    James Gunn yönetimindeki "Superman" filminin yeni set fotoğrafları David Corenswet'in Superman kostümünü ortaya çıkardı!

    .

    Warner Bros. Pictures bugüne kadar, DC Evreni'nin yeni Superman'i olan David Corenswet'in kostümlü tek bir görselini yayınlamıştı. Aktörün ve filmde karşımıza çıkacak Superman kostümünün tam olarak görünmediği bu görselin ardından gelen yeni set fotoğrafları. her ikisine de detaylı bir bakış atma imkanı sunuyor.

    DC Studios ortak şefi James Gunn'ın yazdığı ve yönettiği "Superman" filminin, ton olarak Zack Snyder imzalı "Man of Steel"in karanlık stilinden farklı olacağı biliniyordu. Görseller, Superman kostümünün buna uygun olarak daha açık ve parlak renklerden oluştuğunu ve retro bir görünüme sahip olduğunu gösteriyor.

    Set fotoğraflarında Mister Terrific rolündeki Edi Gathegi de yer alıyor. Filmin kadrosunda ayrıca Rachel Brosnahan (Lois Lane), Nicholas Hoult (Lex Luthor), Sara Sampai (Eve Teschmacher), Terence Rosemore (Otis), Skyler Gisondo (Jimmy Olsen), Anthony Carrigan (Metamorpho), Isabela Merced (Hawkgirl), Nathan Fillion (Guy Gardner) ve Maria Gabriela de Faria (Engineer) yer alıyor.

    11 Ağustos 2025'te vizyona girmesi planlanan "Superman"in çekimleri Ağustos ayına kadar devam edecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top