Hesabım
    Bill Skarsgard ve Lily-Rose Depp'li "Nosferatu"dan İlk Fragman!

    Robert Eggers imzalı "Nosferatu" yeniden çevriminden ilk fragman yayınlandı.

    Çıkış yaptığı "The Witch" filmiyle korku sinemasına yeni bir soluk getiren, "The Lighthouse" ve "The Northman" filmleriyle de beğeni toplayan Robert Eggers, F.W. Murnau'nun 1922 tarihli efsanevi filmi "Nosferatu"yu yorumladı ve filmin kadrosunu yıldız isimlerle oluşturdu.

    Focus Features'ın ilk fragmanını yayınladığı Eggers imzalı "Nosferatu", 19. yüzyıl Almanya'sında, genç bir kadın ile onu takip eden ve beraberinde anlatılmaz bir korku getiren antik Transilvanya vampiri arasındaki gotik takıntı hikayesini anlatıyor.

    Çekimleri bir yıl önce Prag'da tamamlanan filmde ikonik vampir karakteri Kont Orlok'a Bill Skarsgard hayat veriyor ve kadroyu Lily-Rose Depp, Nicolas Hoult, Willem Dafoe, Aaron Taylor-Johnson, Emma Corrin, Ralph Ineson ve Simon McBurney tamamlıyor.

    Yayınlanan bu ilk fragmanda Skarsgard gölgede kaldığı için aktörün Kont Orlok görünümü henüz ortaya çıkmadı. Eggers, aktörün makyaja rağmen tanınabildiği "IT" filmlerindeki Pennywise karakterinin aksine, bu filmde tamamen tanınmaz olduğunu söylemişti.

    "Nosferatu" 3 Ocak 2025'te vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top