Hesabım
    Scarlett Johansson "Jurassic World 4" Hakkında Sessizliğini Bozdu

    2025 yazında vizyona girecek filmde Scarlett Johansson, Mahershala Ali, Jonathan Bailey gibi isimler rol alıyor.

    .

    Scarlett Johansson, "Jurassic World 4"te başrolde yer almasıyla ilgili olarak ilk kez konuştu ve seriye geri dönen orijinal yazar David Koepp tarafından kaleme alınan senaryodan bahsetti.

    Jurassic Park serisinin yaklaşan yedinci filmi, seriye yeni bir katman eklemek üzere, yeni bir hikaye ve ortamda, yeni karakterleri takip edecek. Hikâyenin kendisi hakkındaki bilgiler henüz paylaşılmasa da filmin "Jurassic World: Dominion" filminin sonundan itibaren devam etmesi muhtemel görünüyor.

    ComicBook'a konuşan Johansson, bu kadar uzun süredir katılmak istediği serinin bir parçası olmaktan ne kadar heyecan duyduğunu anlattı. Oyuncu ayrıca Koepp'in film için hazırladığı senaryodan da bahsetti:

    "Ben büyük bir Jurassic Park hayranıyım. Sinemada izlediğimi hatırladığım ilk filmlerden biri. Bunu çok canlı gördüğümü hatırlıyorum. Hayat değiştiren bir şey gibiydi. Akıllara durgunluk vericiydi. Ne kadar heyecanlandığımı anlatamam.

    Senaryo çok inanılmaz. David Koepp yazdı. Yaklaşık 30 yıl sonra senaryoyu yazmak için geri döndü. Bu konuda o kadar tutkulu ki bu harika bir şey."

    Johansson'ın "Jurassic World 4"ün hikayesiyle ilgili yaptığı bu kısa tanıtım, film hakkında pek bir şey söylemiyor ancak başrol olarak seçilmesi seride yeni bir bölümün başladığını gösteriyor. Filmde ona, aralarında Jonathan Bailey (Bridgerton), Manuel Garcia-Rulfo (The Lincoln Lawyer), Rupert Friend (Homeland) ve Mahershala Ali'nin (Leave the World Behind) de bulunduğu çok sayıda yeni önemli oyuncu katılıyor.

    Yeni yıldızlar heyecan uyandırırken, filmi Koepp'in filmi yazıyor olması, hikayenin orijinal "Jurassic Park"a sadık kalabileceği, belki de insanlığın bilimle Tanrı'yı ​​oynamasıyla ilgili benzer temaları araştırabileceği anlamına geliyor. "Jurrasic World 4" 2 Temmuz 2025'te sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top