Hesabım
    Marvel'ın "Fantastic Four" Filminde Birden Fazla Kötü Karakter Olacak

    Marvel Studios'un merakla beklenen "Fantastic Four" filmine ilişkin yeni iddialar gündemde...

    Marvel Studios

    Yeni bir rapora göre Galactus, Marvel Studios'un "The Fantastic Four" filminde yer alan tek ikonik kötü adam olmayacak.

    DanielRPK, Galactus ve Silver Surfer'ın Shalla-Bal versiyonunun yanı sıra, çizgi romanlardan çok sayıda kötü adamın küçük rollerle filme dahil olacağını bildiriyor. Özellikle ilk perdede bir dizi kötü adamın ortaya çıkması ve Fantastik Dörtlü'nün daha ayrıntılı dünya dışı maceralarından önce Dünya'yı çeşitli tehditlerden koruyan kahramanlar olarak sergilenmesi planlanıyor.

    Olay örgüsünün ayrıntıları gizli tutulsa da filmin, 1960'ların alternatif bir Marvel evreninde başlayacağı ve karakterlerin daha sonra Marvel Sinematik Evreni olan Earth-616 evrenine ulaşacağı tahmin ediliyor.

    Filmin ana kadrosunda Reed Richards/Mister Fantastic rolünde Pedro Pascal, Sue Storm/The Invisible Woman rolünde Vanessa Kirby, Johnny Storm/The Human Torch rolünde Joseph Quinn ve Ben Grimm/The Thing rolünde Ebon Moss-Bachrach yer alıyor.

    Ayrıca, Gümüş Sörfçü'nün Shalla-Bal versiyonunu canlandıracak olan Julia Garner ve Galactus rolünde Ralph Ineson kadroda yer alıyor. Natasha Lyonne, Paul Walter Hauser ve John Malkovich'in de filmde henüz açıklanmayan rolleri var.

    Çekimleri önümüzdeki ay İngiltere'de başlayacak olan filmi Matt Shakman yönetecek. Filmin 25 Temmuz 2025'te vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top