Hesabım
    Warner Bros. “Edge of Tomorrow 2” Konusunda Hâlâ İstekli

    Yönetmen Doug Liman, Tom Cruise liderliğindeki "Yarının Sınırında" filminin devamı için Warner Bros.'un hâlâ istekli olduğunu söylüyor.

    Warner Bros.

    Tom Cruise, Ocak ayında Warner Bros. Pictures ile yeni projeler geliştirmek, bunların yapımcılığını ve potansiyel olarak başrolünü üstlenmek için yeni bir anlaşmaya imza attı.

    Bu yılın geri kalanında "Mission: Impossible 8" ile meşgul olacağı bilinen aktörün, Warners anlaşmasının ilk filmlerinden birinin, Clint Eastwood'un başrolde oynadığı "The Gauntlet"in yeniden çevrimi olması bekleniyor.

    Diğer yandan, aktör ve stüdyo arasındaki anlaşma duyurulduğundan beri hayranların aklında tek bir soru var: "Edge of Tomorrow"un (Yarının Sınırında) devamı gelecek mi?

    Devam Filmini Hak Eden 10 Harika Yapım!

    Yakın zamanda Total Film'e (World of Reel aracılığıyla) konuşan yönetmen Doug Liman, Warners'ın 2014 tarihli bilim kurgu ve aksiyon filminin uzun süredir beklenen devam filmini çekme konusunda istekli olduğunu söylüyor:

    “Bir film için insanların bir devam filminin olmasını istemesinden daha iyi bir iltifat olmadığını düşünüyorum. Warner Bros.'un sürekli 'Gidip bunlardan bir tane daha yapar mısın?' diye sormasından daha iyi bir iltifat olamaz.”

    Başrollerini Cruise ve Emily Blunt'ın üstlendiği "Edge of Tomorrow", 175 milyon dolarlık bir bütçeyle küresel gişede 375 milyon dolar kazandı. Sonrasında film büyük bir ev videosu hiti haline geldi ve o zamandan beri kült bir film olarak tanındı. Geçtiğimiz yılın sonlarında Emily Blunt, devam filminin senaryosunun hazırlandığını belirtmişti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top