Hesabım
    Jennifer Lawrence "Real Housewives"tan Esinlenen Cinayet Gizeminde Başrolde!

    Jennifer Lawrence, Apple Studios ve A24 ortaklığındaki "The Wives"ın başrolünde!

    .

    Jennifer Lawrence, yeni filmi "The Wives" ile yüksek drama ve entrikayla dolu bir dünyaya dalmaya hazırlanıyor. "The Real Housewives" adlı ünlü reality programından ilham alan filmin merkezinde bir cinayet gizemi yer alacak.

    Apple Original Films'in "oldukça rekabetçi bir durum" olarak tanımladığı filmde Lawrence, bir ceset ortaya çıkana kadar zenginliğinin ve lüks yaşamının tadını çıkarak bir karaktere hayat verecek.

    Lawrence aynı zamanda Justine Ciarrocchi ile birlikte şirketi Excellent Cadaver için filmin yapımcılığını da üstlenecek. Tony ve Independent Spirit Ödülü adayı Jeremy O. Harris (Zola, Slave Play) ve Josh Godfrey de filmin yapımcıları arasında yer alıyor.

    Şu anda geliştirilme aşamasında olan "The Wives"ın olay örgüsü ayrıntıları veya çekimlerin ne zaman başlayacağı hakkında bir bilgi yok.

    Film, Pulitzer Ödülü finalisti olan “Circle Jerk” oyununun yazarları Michael Breslin ve Patrick Foley tarafından yazılacak. Jennifer Lawrence'ın başrolde olduğu 2022 yapımı "Causeway"de birlikte çalışan Apple Studios ve A24 "The Wives" için yeniden bir araya gelerek ortak yapımcılığı üstleniyor.

    İki şirket aynı zamanda Spike Lee'nin, Denzel Washington başrollü Akira Kurosawa yeniden yapımı olan "High and Low" için de ortaklık yapıyor. Önceki işbirlikleri arasında “Steve! (Martin) a documentary in 2 pieces” ve Oscar ödüllü Morgan Neville imzalı ve Joel Coen tarafından yönetilen "The Tragedy of Macbeth" yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top