Hesabım
    Gelecekten Bir Mektup: "Bir Zamanlar Gelecek: 2121" Bu Cuma Vizyona Giriyor!

    Türkiye'nin ilk gerçekçi bilim kurgu filmi ve ilk sürdürülebilir yeşil film girişimi olan, Serpil Altın imzalı "Bir Zamanlar Gelecek: 2121" bu hafta vizyona giriyor.

    Katıldığı uluslararası festivallerde toplam 15 ödül kazanan ve Türkiye'nin ilk gerçekçi bilim kurgu filmi olan "Bir Zamanlar Gelecek: 2121" bu hafta vizyona giriyor.

    Merakla beklenen filmin konusu özetle şöyle: Gelecekte iklim krizi ve kıtlık sebebiyle yeryüzü yaşanılmaz hale gelmiştir. “Kıtlık Kanunları” gereği sisteme getirilen her yeni hayat karşılığında yaşlı nesilden birinin yok edilmesi gerekmektedir. Ve bir gün, bu sistemde yaşayan ailenin hayatı, beklenmedik bir bebek haberiyle sarsılır.

    Türkiye’nin ilk sürdürülebilir yeşil film girişimi olan, yönetmenliğini ve senaristliğini Serpil Altın’ın, yapımcılığını ve eş senaristliğini Korhan Uğur’un yaptığı filmin kadrosunda sevilen oyuncular Selen Öztürk, Çağdaş Onur Öztürk, Ayşenil Şamlıoğlu ve Sukeyna Kılıç yer alıyor.

    Türkiye'nin ilk kadın uzun metraj bilim kurgu ve distopya yönetmeni olan Serpil Altın "Bir Zamanlar Gelecek: 2121" hakkında şunları söylüyor:

    Size filmimle uçan arabalar, uzay yolculukları, gezegenler arası savaşlar vadetmiyorum. Karanlık bir gelecekte her şeyin değiştiği, bugün önemsemediğimiz sorunların ileride yol açacağı felaketlerin yaşandığı bir dünya ve insanlığın gelecekten gönderdiği bir mektubu sunuyorum."

    "Bir Zamanlar Gelecek: 2121" 28 Haziran'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top