Hesabım
    Benedict Cumberbatch "Avengers 5" ile Geri Dönüyor!

    MCU'da Doctor Strange karakterini canlandıran Cumberbatch yeni Avengers filminde oynayacağını açıkladı.

    Marvel Studios

    Benedict Cumberbatch, Marvel Studios'un merakla beklenen "Avengers 5" filminde Doctor Strange rolüne geri döneceğini açıkladı. Böylece 2019 tarihli "Avengers: Endgame"den sonraki ilk Avengers filminde izleyeceğimiz ilk Marvel kahramanı netleşmiş oldu.

    Yakın zamanda "Eric" adlı mini dizi ile Netflix'te izleyici karşısına çıkan Cumberbatch, Still Watching Netflix'e katılarak kariyerindeki önemli rolleri değerlendirdi. Konu Marvel Sinematik Evreni ve Doctor Strange rolüne geldiğinde İngiliz aktör "Avengers 5" hakkında önemli bir detayı da paylaştı. Cumberbatch videoda şunları söylüyor:

    "Bu Doktor Strange. O bir Marvel karakteri ve bu konuda gerçekten dürüst olacağım; onu oynamanın keyfi çok büyük. Ama aynı zamanda onu oynamanın keyfi, hikayelerin ve yazıların yaratılmasına ve onlara platform sunmaya yardımcı olabileceğim ve daha az ticari yapımların hayata geçirilmesine yardımcı olabileceğim anlamına da geliyor. O, bir yapımcı ve bir aktör olarak hayatımda pek çok açıdan bir hediye. Onu oynamayı seviyorum. Çok eğlenceli biri. Gelecek yıl Avengers'ı sabırsızlıkla bekliyorum, orada bir fırtına patlak verecek."

    Heyecanla Beklediğimiz 10 Çizgi Roman Filmi!

    Cumberbatch'in sözlerinden "Avengers 5" çekimlerinin 2025'te başlayacağı anlaşılıyor. Filmin 1 Mayıs 2026'da vizyona girmesi planlanıyor. Filmin yönetmeni henüz belli olmasa da Marvel'ın "Deadpool & Wolverine" yönetmeni Shawn Levy ile görüştüğü biliniyor.

    Beşinci Avengers filmi başlangıçta "Avengers: Kang Dynasty" adıyla planlanmış olsa da, Kang rolünü üstlenen Jonathan Majors'ın Marvel Studios'tan kovulmasından sonra filmin adı değişti. Cinsel taciz ve saldırıdan suçlu bulunan Majors'ın karakterinin MCU'nun Çokluevren Destanı'nda (The Multiverse Saga) önemli bir konumda olması bekleniyordu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top