Hesabım
    Will Smith Bilim Kurguya Geri Dönüyor!

    Will Smith, Sony Pictures'ın bilim kurgu - gerilim filmi "Resistor"ın başrolünü ve yapımcılığını üstlenecek.

    .

    "Bad Boys: Ride or Die" filminin başarısının ardından Will Smith, Daniel Suarez'in 2014 tarihli "Influx" romanından uyarlanan bilim kurgu gerilim filmi "Resistor" için Sony Pictures ile yeniden bir araya geliyor.

    Film, Smith ile projeye yapımcı olarak bağlı olan Todd Black arasındaki ortaklığı yeniden canlandıracak. İkili daha önce "Seven Pounds", "The Pursuit of Happyness" ve "Emancipation" gibi diğer Sony filmlerinde de işbirliği yapmıştı.

    Eksik Parça Yayınları tarafından 2021’de "Akın" adıyla Türkçeye kazandırılan "Influx" romanı, yerçekimini yansıtabilen bir cihaz keşfeden fizikçi Jon Grady ve ekibini konu alıyor. Baş döndürücü bir başarıya imza atan Grady ve ekibi, büyük beğeni ve övgü bekler. Ancak hükümetin öncülüğünde bir baskıyla karşı karşıya kalırlar.

    Laboratuvar, teknolojik gelişmeleri engelleyen gizli bir organizasyon tarafından kapatılır. Hükümetin teknolojinin ilerlemesinden nefret ettiği distopik bir toplumda, Grady, hapishanenin sınırları dışında, insanlığı yapay bir karanlık çağda tutmaya kararlı olan derin bir komployu ortaya çıkarmak için asi bilim adamlarıyla bağlantı kurmak zorundadır.

    Filmin senaryosu "Top Gun: Maverick" ortak yazarı Eric Singer tarafından kaleme alındı ​​ve senaryo Zak Olkewicz'in (Bullet Train) önceki taslağından uyarlandı. Smith, Escape Artists'ten Black, Jason Blumenthal, Steve Tisch ve Tony Shaw ile birlikte yapımcılığı üstlenecek. Diğer yapımcılar arasında medya şirketi Westbrook aracılığıyla Jon Mone ve Dave Wilson yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top