Hesabım
    Matt Damon ve Ben Affleck, Gerilim Filmi "RIP"in Başrollerinde!

    İkili, Joe Carnahan imzalı gerilim filmi "RIP"te başrolleri paylaşacak ve yapımcılığı üstlenecek.

    .

    Matt Damon ve Ben Affleck, yönetmen Joe Carnahan'ın yeni gerilim filmi "RIP"te başrollerde oynayacak ve Artists Equity adlı yapım şirketleriyle filmin yapımcılığını üstlenecek.

    Polisiye gerilim filmi olarak adlandırılan hikayenin ayrıntıları gizli tutuluyor. Ancak buna rağmen proje şimdiden sinema gösterimleri ve dijital yayın hakları için alıcılarının ilgisini çekti ve distribütörün yakında açıklanması bekleniyor.

    Affleck şimdilerde "The Accountant"ın devamı niteliğindeki filmin yapımını bitirmek üzere ve ikilinin, kendi çatıları altında birlikte yapacakları yeni bir proje arayışında olduğu biliniyordu.

    "Animals" başlıklı başka bir polisiye gerilim filmi buna çok yaklaştı ancak zamanlama sorunları bu projenin hayata geçirilmesini engelledi. Daha sonra "The Grey", "Narc", "Smokin' Aces" ve "Copshop" gibi filmlere imza atan Carnahan'dan gelen "RIP" üstünde çalışmalar başladı.

    Artists Equity, geçtiğimiz yılın başında, olumlu eleştiriler alan, Ben Affleck'in yönettiği ve Matt Damon ile birlikte rol de aldığı "Air" filmini yayınladı. "RIP"in çekimleri bu sonbaharda başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top