Hesabım
    Russell Crowe, Aragorn Rolünü Neden Kabul Etmediğini Anlattı: "Bu Karar Peter Jackson'ın Değildi..."

    Oscar'lı aktör Russell Crowe, "Yüzüklerin Efendisi" serisindeki Aragorn rolünü neden reddettiğini anlattı.

    .

    Russell Crowe, "Yüzüklerin Efendisi" konusunda hiçbir pişmanlığı olmadığını söylüyor. Oscar ödüllü aktör, unutulmaz üçlemede Aragorn rolünü oynamak için yönetmen Peter Jackson'la buluştu ancak görünüşe göre bu konuşma, Crowe'un filmlerde oynama isteğini sona erdirdi.

    Jackson'ın üçlemesi dünya çapında 2.9 milyar dolar hasılat elde etmiş ve şimdiye kadar yapılmış en beğenilen film üçlemelerinden biri olmaya devam ediyor olsa da Crowe, Aragorn rolünden vazgeçmesinin doğru karar olduğunu biliyor.

    Aktör, British GQ video röportajında ​​"Yüzüklerin Efendisi" konusunda herhangi bir pişmanlığı olup olmadığı sorulduğunda "Aslında yok," dedi ve şöyle devam etti:

    Bu kararı yönetmenin değil stüdyonun verdiğini hissettim. Peter Jackson'la telefonda konuştum ve yönetmenlerin sizi gerçekten bir projeye çekmeye çalışıyorlarsa size söylediği türden şeyler söylemiyordu. Aklında zaten rolü vermek istediği başka birinin olduğu hissine kapıldım. Benim öne çıkıp evet demem aslında onun önünde engel olacaktı.

    Crowe, "Aynı yerden geliyoruz" diye ekledi, "Yani bu konuşmada diğer insanların duyamayacağı bir nüans var - ikimiz de Yeni Zelandalıyız - kendi tarzında, olumsuz bir şey söylemedi, başka bir planı vardı. O yüzden bunu burada bıraktım.”

    Jackson ikonik rol için Viggo Mortensen'i seçti ve kararının doğruluğu yıllar içinde kendini kanıtlamaya devam ediyor. Yönetmen şimdi Gollum'u canlandıran Andy Serkis'in yöneteceği ve Gollum rolüne geri döneceği yeni bir “Yüzüklerin Efendisi” filminin yapımcısı olarak Orta Dünya'ya geri dönüyor.

    "The Lord of The Rings: The Hunt For Gollum" filminin 2026'da vizyona girmesi bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde Mortensen'e Aragorn rolüne geri dönmeyi isteyip istemediği soruldu. Aktör buna açık olduğunu ancak yalnızca hikaye ve yaşı açısından anlamlı bir çözüm bulunursa geri döneceğini söyledi.

    Viggo Mortensen "The Hunt For Gollum" İçin Aragorn Rolüne Dönmeye Hazır!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top