Hesabım
    Brad Pitt'li Formula 1 Filminin ve "Megalopolis"in Vizyon Tarihi Belli Oldu!

    Coppola'nın "Megalopolis"i bu sonbaharda sinemalara geliyor ancak Brad Pitt'in yarış filmi için bekleyiş bir yıl daha devam edecek...

    .

    Önümüzdeki dönemin merakla beklenen iki filminin vizyon tarihleri belli oldu. Brad Pitt liderliğindeki isimsiz Formula 1 yarış filmi 27 Haziran 2025'te vizyona girecek.

    Yönetmenliğini "Top Gun: Maverick"in yönetmeni Joseph Kosinski'nin yaptığı filmde Kerry Condon, Javier Bardem, Tobias Menzies gibi isimler rol alıyor. Pitt filmde, acemi bir sürücünün pistlerde başarıya ulaşmasına yardımcı olmak için son bir kez geri dönen yaşlı, emekli bir yarışçıya hayat veriyor.

    Filmin yapımcılığını Apple Studios üstleniyor. Stüdyonun Sony ile "Napoleon", Paramount ile "Killers of the Flower Moon" ve "Argylle" için Universal ile yaptığı anlaşmaların ardından, filmin sinemalarda gösterime sunulması için Warner Bros. Pictures ile benzer bir anlaşma yaptığı bildiriliyor.

    Büyük bir IMAX yarışına girmesi beklenen film rekabet açısından “M3GAN” devam filminin karşısında açılacak ve Scarlett Johansson liderliğindeki yeni “Jurassic World” filminin vizyona girmesinden bir hafta önce vizyona girecek.

    Francis Ford Copoola'nın prömiyerini Cannes Film Festivali'nde yapan ve karışık eleştirilere neden olan destansı filmi "Megalopolis" ise bu sonbaharda izleyicilerle buluşacak. Filmin dağıtım haklarını satın alan Lionsgate, ABD'de 27 Eylül'ü vizyon tarihi olarak belirlediğini duyurdu.

    Lionsgate Motion Picture Group'tan Adam Fogelson bir açıklamada şunları söyledi: "Lionsgate'te cesur ve cesur sanatçılara ev sahipliği yapmaya çalışıyoruz ve Megalopolis, usta Francis Ford Coppola'dan daha cesur ve cesur kimsenin olmadığını kanıtlıyor."

    "Megalopolis" Cannes'da Prömiyer Yaptı, İzleyenleri İkiye Böldü: İşte İlk Yorumlar!

    "Megalopolis" Adam Driver, Giancarlo Esposito, Aubrey Plaza, Shia LaBeouf, Kathryn Hunter, Dustin Hoffman, Jason Schwartzman, Jon Voight, Laurence Fishburne, Chloe Fineman ve James Remar gibi isimlerden oluşan güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip.

    Coppola'nın kendisinin finanse ettiği yaklaşık 120 milyon dolarlık film böylece uzun bir arayış sürecinden ve Avrupa'da pek çok dağıtımcı bulduktan sonra ABD için de dağıtımcı bulmayı başardı. Filmin ülkemizdeki dağıtımını Bir Film üstlenecek ancak henüz vizyon tarihi kesinleşmedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top