Hesabım
    Olivia Colman ve Antonio Banderas'lı "Paddington in Peru"dan İlk Fragman!

    Ayı Paddington'ın üçüncü macerası olan "Ayı Paddington Peru'da" filminden ilk fragman yayınlandı.

    Studio Canal, “Paddington in Peru” başlıklı üçüncü Ayı Paddington filminin ilk fragmanını yayınladı.

    Hikaye, marmelat seven sevimli ayıyı, şu anda Emekli Ayılar Evi'nde yaşayan sevgili Teyzesi Lucy'yi ziyaret etmek için Peru'ya getiriyor. Brown Ailesi de arkalarındayken, bir gizem onları Amazon yağmur ormanları boyunca ve ülkenin dağ zirvelerine doğru beklenmedik bir yolculuğa sürüklediğinde heyecan verici bir macera başlar.

    Çarşamba sabahı Londra'daki özel bir etkinlikte tanıtılan fragmanda, Ben Whishaw tarafından seslendirilen Paddington'ın, onu evlat edinen Londra ailesiyle birlikte doğduğu Güney Amerika ülkesine geri döndüğü ve orada birkaç yeni kişiyle tanıştığı görülüyor.

    Oscar ödüllü Olivia Colman'ın gitar çalan rahibe karakteri ve Antonio Banderas'ın gösterişli tekne kaptanı da fragmanda yer alıyor. Fragmanı “Downton Abbey 3” setinden bir video aracılığıyla tanıtan Hugh Bonneville, Bay Brown olarak geri dönerken, Bayan Brown'u bu kez Emily Mortimer canlandırıyor çünkü Sally Hawkins, iki filmden sonra seriden ayrılmaya karar verdi. Julie Walters, Bayan Bird olarak geri dönüyor ve Imelda Staunton yine Lucy Teyze'yi seslendiriyor.

    Londra, Peru ve Kolombiya'da çekilen projenin yönetmenliğini, ilk iki filmi yöneten Paul King'in yerine bu kez Dougal Wilson üstleniyor. “Padington in Peru” ilk olarak 8 Kasım'da İngiltere'de gösterime girecek, diğer ülkelerde ise Ocak ayında seyircilerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top