Hesabım
    Ian McKellen "The Hunt For Gollum"da Gandalf Rolüne Dönmeye İstekli: "Eğer Yaşıyor Olursam..."

    Andy Serkis'in yöneteceği ve yeniden Gollum rolünü üstleneceği "The Hunt for Gollum" 2026'da vizyona girecek.

    .

    Yüzüklerin Efendisi üçlemesinde Gandalf karakterine hayat veren usta oyuncu Ian McKellen, yıllar sonra, yine Peter Jackson'ın yönettiği Hobbit üçlemesi için ikonikleşen rolüne geri dönmüştü. Peki ufukta yeni bir Yüzüklerin Efendisi filmi varken McKellen'i yeniden Gandalf olarak izleme ihtimalimiz var mı?

    Geçtiğimiz hafta 85 yaşına giren McKellen, The Times'a verdiği yeni bir röportajda, "Tolkien diyarındaki kıpırdanmaları" duyduğunu söylüyor ancak şu anda katılımıyla ilgili herhangi bir şeyin konuşulmadığını “senaryo yok, teklif yok, plan yok” diyerek belirtiyor.

    Gandalf rolüne geri dönmeye açık olduğunu dile getiren McKellen, gülerek "Eğer yaşıyor olursam." diye ekliyor.

    Şu anda Robert Icke'nin West End'deki "Player Kings" oyununda Shakespeare'in Falstaff'ını oynayan aktör, Falstaff rolü sayesinde zaten uzun beyaz saçlara sahip olduğunu ve "aylardır tıraş olmadığını" da vurguluyor.

    Falstaff, diğerlerinin yanı sıra “Hamlet” ve Çehov'un “Kiraz Bahçesi” uyarlamasından sonra aktörün son üç yıldaki altıncı sahne rolü oldu.

    McKellen, bu aralar sinema projelerinde daha seçici davranmasında da yaşının etkili olduğunu söylüyor:

    "Bir senaryo geldiğinde ya da bir teklifin ipucu geldiğinde şöyle düşünüyorsunuz: 'Bu benim son işim olabilir. Hayır. Bunu yapmıyorum.'

    Geçtiğimiz hafta Viggo Mortensen de eğer yaşı konusunda uygun bir senaryo ortaya çıkarsa Aragorn rolüne geri dönmeye hazır olduğunu söylemişti. Peter Jackson'ın yapımcılığı üstleneceği "The Hunt for Gollum"da Andy Serkis hem Gollum'u canlandıracak hem de yönetmen koltuğuna oturacak.

    2026'da vizyona girmesi planlanan filmin Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit serilerinden, hangi tanıdık isimleri geri getireceği henüz kesin olarak belli değil, ancak konuşulan ihtimaller bile hayranları heyecanlandırmaya yeterli...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top