Hesabım
    Dave Bautista'lı Aksiyon Komedisi "The Killer's Game"den Fragman

    Filmde ayrıca Sofia Boutela, Pom Klementieff ve Ben Kingsley gibi isimler rol alıyor.

    Lionsgate, Dave Bautista liderliğindeki aksiyon komedisi "The Killer's Game"in fragmanını yayınladı. Filmi, 2022'de "Day Shift" ile yönetmenliğe adım atan, eski dublör ve dublör koordinatörü J.J. Perry yönetti.

    Jay Bonansinga'nın romanından uyarlanan hikaye, ölümcül bir hastalık teşhisi konulan ve hastalığın getireceği acılardan kaçınmak için kendisini öldürmeye izin veren kıdemli suikastçı Joe Flood'u (Bautista) konu alıyor.

    Cinayet emrini verdikten sonra, kiraladığı tetikçilerin aynı zamanda eski kız arkadaşını da (Sofia Boutella) hedef aldığını öğrenir. Bu yüzden, suikastçı meslektaşlarından oluşan bir orduyu savuşturmalı ve çok geç olmadan hayatının aşkını geri kazanmalıdır.

    Oyuncu kadrosunu Terry Crews, Scott Adkins, Pom Klementieff ve Ben Kingsley tamamlarken senaryoyu Rand Ravich ve Simon Kinberg kaleme aldı.

    Andrew Lazar, Steve Richards, Kia Jam, Jake Katofsky ve Vanessa Humphrey filmin yapımcılığını üstlenirken Bautista ve Jonathan Meisner yönetici yapımcılığını üstleniyor. "The Killer's Game" ABD'de 13 Eylül'de sinemalarda olacak ancak ülkemizdeki vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top