Hesabım
    "Lost" ve MCU Yıldızı Evangeline Lilly Oyunculuğu Bıraktığını Açıkladı

    "Lost" ile tanınan Marvel Sinematik Evreni yıldızı, oyunculuğa ara verdiğini paylaştı.

    .

    Evangeline Lilly, yakın gelecekte Hollywood'dan uzaklaşmayı planladığını ama "bir gün geri dönebileceğini" duyurdu.

    ABC'nin fenomen dizisi "Lost"ta Kate Austen rolüyle tanınan Lilly, 2006'da kaydettiği ve önündeki on yılda nerede olmak istediği hakkında konuştuğu bir videoyu Instagram hesabından paylaştı. Videoda şunları söylüyor:

    Bundan on yıl sonra nerede olmak isterim? Bunu oyunculuk dünyasının geri kalanına itiraf etmekten korkuyorum ama ideal olarak bundan 10 yıl sonra emekli bir oyuncu olmak ve bir aileye sahip olmak isterim. İnsanların hayatlarını insani yollarla yazmak ve etkilemek isterim.

    ABC
    Lost

    Lilly, bu videoyu şu ifadelerle paylaştı:

    "Bugün vizyonumu yaşarken o kadar sevinç ve memnuniyetle doluyum ki. Tanrı'ya şükürler olsun, nimetlerime o kadar şükrediyorum ki. Açık bir seçim gibi görünen şeyden (zenginlik ve şöhret) uzaklaşmak bazen korkutucu gelebilir, ancak dharma'nıza adım atmak korkunun yerine tatmini getirir. Bir gün Hollywood'a dönebilirim ama şimdilik ait olduğum yer burası. Yeni bir sezon geldi ve HAZIRIM...ve MUTLUYUM."

    2004'ten 2010'a kadar süren "Lost"taki performansıyla En İyi Kadın Oyuncu dalında Altın Küre'ye aday gösterilen Lilly aynı zamanda Marvel Sinematik Evreni'nde ilk kez 2015 tarihli "Ant-Man" filminde ortaya çıkan Hope van Dyne/Wasp rolüyle tanınıyor. Lilly, Peter Jackson'ın "Hobbit" üçlemesinde de Tauriel'i canlandırdı.

    Oyuncu kendisine ulaşan Variety'ye aslında "Ant-Man ve Wasp: Quantumania"yı bitirdiğinden beri yani son üç yıldır oyunculuğa ara verdiğini belirtti ve şunları ekledi:

    "Bu sefer iş dışında bana temel bir tatmin ve neşe duygusu getirdi. Yarın, iki yıl sonra geri dönebilirim ya da asla geri dönmeyebilirim, ancak şu anda sektörde aktif olarak herhangi bir iş yürütmüyorum ve kimseye karşı herhangi bir sözleşme yükümlülüğüm altında değilim. Zamanımı insani çalışmalarıma ve yazılarıma adıyorum.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top