Hesabım
    Elle Fanning "Predator" Evrenine Giriyor

    "Prey"in yönetmeni Dan Trachtenberg'den "Predator" evrenini genişletecek yeni bir film geliyor.

    .

    Emmy adayı Elle Fanning ile Dan Trachtenberg'in "Predator" evrenini genişleten bağımsız filmi "Badlands"te başrol oynaması için görüşülüyor. Trachtenberg, filmi Patrick Aison'la birlikte yazdığı senaryodan 20th Century Studios için yönetmeye hazırlanıyor.

    Trachtenberg Hulu'da gösterime girmesiyle rekorlar kıran ve eleştirmenlerden de beğeni toplayan "Predator" ön filmi "Prey"i de yönetmişti. 2022 yapımı film beş dalda Primetime Emmy ödülüne aday gösterildi ve ses kurgusu dalında bir ödül kazandı.

    "Prey 2" henüz geliştirme aşamasında ve yıldızı Amber Midthunder'ın geri dönmesi bekleniyor. "Badlands" Şubat ayında duyuruldu ve filmin bu yılın sonlarında prodüksiyona başlaması bekleniyor. Konuyla ilgili ayrıntılar gizli tutuluyor.

    Fanning son olarak Hulu'nun "The Great" dizisinin baş yapımcısı ve yıldızı olarak üç sezonu tamamladı; burada Rus hükümdarı Büyük Catherine'i canlandırdı ve ilk Emmy adaylığını kazandı.

    Yakında, James Mangold'un yönettiği Bob Dylan biyografisi “A Complete Unknown” filminde Timothee Chalamet ile birlikte seyirci karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top