Hesabım
    Viggo Mortensen "The Hunt For Gollum" İçin Aragorn Rolüne Dönmeye Hazır!

    Andy Serkis "The Hunt For Gollum"da hem Gollum rolüne dönüyor hem de yönetmen koltuğuna geçiyor.

    New Line Cinema

    Warner Bros.'un Andy Serkis'in Gollum olarak geri döneceği ve aynı zamanda yönetmen koltuğunda da yer alacağı "The Lord of the Rings: The Hunt for Gollum" adlı filmi duyurması Yüzüklerin Efendisi hayranlarını heyecanlandırdı.

    Orijinal Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit üçlemelerinin yönetmeni Peter Jackson projeye yapımcı olarak dahil oldu ve yapımın her anında yer alacağı doğrulandı. Peki filmde Yüzüklerin Efendisi serisinden Gollum dışında başka karakterler yer alacak mı?

    Peter Jackson, Yeni "Yüzüklerin Efendisi" Filmi Hakkında Sessizliğini Bozdu

    Seride Aragorn'a hayat veren Viggo Mortensen, GQ ile yaptığı bir röportajda "The Hunt for Gollum" için bir kez daha Aragorn olmakla ilgileneceğini açıkladı. Ancak yaşını da hesaba katarak hikayenin doğru olması gerektiğini vurguluyor. Oyuncu şunları söyledi:

    "Elbette. Hikâyenin tam olarak ne olduğunu bilmiyorum, duymadım. Belki ileride duyarım. O karakteri canlandırmayı seviyorum. Karakteri canlandırırken çok şey öğrendim. Çok keyif aldım. Ben bunu ancak şu anki yaşım açısından uygun olsaydım yapardım, aksi takdirde bunu yapmak aptalca olurdu."

    Şu anda 65 yaşında olan Mortensen, üçlemedekinden 20 yaş daha yaşlı olduğundan rolü tekrarlamakta zorlanabilir. Ancak filmin hikayesinde Aragorn karakteri yer alırsa, bu rolü karakterle bütünleşen Mortensen'den başka birine vermek de riskli bir tercih olacaktır.

    "The Hunt for Gollum"u, Yüzüklerin Efendisi serisini Jackson ile birlikte yazan Fran Walsh ve Philippa Boyens kaleme alacak. Şimdilik filmin konusu da Aragorn'a ya da Yüzüklerin Efendisi'nden başka bir karaktere yer olup olmadığı da kesin olarak bilinmiyor. Filmin 2026'da vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top