Hesabım
    Pixar "Kayıp Balık Nemo" ve "İnanılmaz Aile"yi Yeniden Başlatmayı Düşünüyor

    Animasyon stüdyosu Pixar, başarıyı eski, sevilen yapımlarında arıyor...

    Pixar

    Pixar'ın şu anki durumuyla ilgili yeni bir rapor, bir zamanlar saygı duyulan ve çok başarılı olan animasyon stüdyosunun eski cazibesini yeniden kazanmaya çalıştığını gösteriyor.

    Bloomberg, şirketin hayranlarının ilgisini çekme umuduyla en ünlü eserlerinden olan "İnanılmaz Aile" ve "Kayıp Balık Nemo"yu yeniden başlatmayı düşündüğünü bildirdi.

    Seriye dönüşen bu filmler Disney parklarında ve ticari ürünlerde de hemen karşılığını veren devasa ticari başarılardı. Şirkette bu kadar çok yeniden yapılanma yaşanırken, CEO Bob Iger ve yönetim açıkça kolay kazanç arıyor ve mevcut hayranlardan faydalanmaya çalışıyor.

    Bu rapor ayrıca, şirketin yakında vizyona girecek "Ters Yüz 2"den "çok emin" olduğunu belirtiyor. Filmin başarısı kaçınılmaz olarak stüdyonun bundan sonra nereye gideceğini de etkileyecektir. Pixar Başkanı Jim Morris şunları söylüyor:

    Devam filminde, eğer beklentileri karşılamayan bir şeyi ortaya koyarsanız, o zaman bunun cezasını çekersiniz. Yaşadığımız sıkıntılardan sonra 'Ters Yüz 2' bizim için kesinlikle iyi bir test olacak: Bu şeyler hala çalışıyor mu, çalışmıyor mu?"

    Filmin fragmanının yayınlandıktan sonraki ilk 24 saat içinde 157 milyon izlenme ile Disney tarihindeki en büyük animasyon fragman lansmanına imza atması "Ters Yüz 2" için işleirn iyi olacağının işareti olarak kabul ediliyor.

    Geçen yıl Pixar'ın "Ters Yüz" ile bağlantılı bir TV dizisi üzerinde de çalıştığı ortaya çıkmıştı. Şimdi bu dizinin adının "Dream Productions" olduğu ortaya çıktı, ancak projenin ne zaman gerçekleşeceğine dair bir bilgi yok.

    "Ters Yüz 2" 14 Haziran'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top