Hesabım
    "Knives Out 3" Kadrosu Genişliyor: Jeremy Renner, Mila Kunis...

    Bıçaklar Çekildi serisinin 3. filmi olan "Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery"nin kadrosu yıldız isimlerle büyüyor.

    Rian Johnson'ın üçüncü "Knives Out" (Bıçaklar Çekildi) filmi olan "Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery"nin çekimleirnin başlamasına sayılı günler kala filmin oyuncu kadrosunu oluşturan yıldız isimleri öğrenmeye devam ediyoruz.

    Serinin merkezindeki dedektif Benoit Blanc olarak Daniel Craig'e eşlik edeceği açıklanan ilk isimler Josh O'Connor (Challengers) ve Cailee Spaeny (Priscilla) olmuştu. Ardından "Ripley" ve "All of Us Strangers" yıldızı Andrew Scott da projeye eklendi.

    Filmde rol alacağı açıklanan son iki yıldız isim ise Jeremy Renner ve Mila Kunis oldu. Ayrıca Glenn Close ve Kerry Washington'ın da kadroda olduğu ve Tom Hardy ve Lindsay Lohan ile görüşmeler gerçekleştirildiği biliniyor.

    "Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery" 2023 yılbaşında kar kürerken ciddi bir kaza geçiren Renner'ın tedavi sonrasındaki ilk film projesi olacak.

    Johnson ve Ram Bergman, Netflix için filmin yapımcılığını üstleniyor. 2025 yılının sonlarında yayınlanması planlanan filmin çekimleri Haziran ayının ilk haftalarında başlayacak.

    Netflix, 2019 yapımı orijinal filmin büyük beğeni toplamasının ardından, 2022'de yayınlanan "Glass Onion" ve "Wake Up Dead Man" devam filmlerini 450 milyon doların üstünde bir anlaşmayla kendi bünyesine almıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top