Hesabım
    Sandra Hüller, Ryan Gosling’li Bilim Kurgu Filmi "Project Hail Mary"e Katıldı

    Andy Weir'ın aynı adlı romanından uyarlanan projenin yönetmen koltuğunda Phil Lord ve Chris Miller oturuyor.

    .

    Geçtiğimiz yıla damga vuran "The Zone of Interest" ve “Anatomy of a Fall” filmlerindeki performansıyla büyük beğeni toplayan ve ikincisiyle Oscar adaylığı kazanan Sandra Hüller, Amazon MGM Stüdyoları'nın "Project Hail Mary" filminde Ryan Gosling'e katılmaya hazırlanıyor.

    "The Lego Movie" yönetmenleri ve "Spider-Verse" yapımcıları Phil Lord ve Christopher Miller, projeyi Drew Goddard'ın (Cabin in the Woods) kaleme aldığı senaryodan yönetiyorlar.

    Senaryo, Ridley Scott’ın yönettiği ve senaryosunu yine Goddard’ın uyarladığı “Marslı” kitabının da yazarı olan Andy Weir'in aynı adlı romanından uyarlandı.

    Gosling filmde kim olduğuna veya oraya nasıl geldiğine dair hiçbir anı olmadan bir uzay gemisinde uyanan ortaokul fen bilgisi öğretmeni Ryland Grace'i canlandıracak.

    Kendi türünü aynı kaderden kurtarmak için seyahat eden gizemli bir uzaylıyla tanışana kadar, Dünya'yı astronomik bir felaketten kurtarmak için yıldızlararası görevini tamamen tek başına nasıl tamamlayacağını bulması gerekiyor.

    Rachel O'Connor, Amy Pascal, Aditya Sood, Gosling, Weir, Lord ve Miller yapımcılığını üstlenirken Greig Fraser görüntü yönetmenliğini üstlenecek. Drew Goddard aynı zamanda Goddard Textiles ortağı Sarah Esberg ve Ken Kao ile birlikte yönetici yapımcılık yapacak.

    MGM bir süre önce filmin haklarını 3 milyon dolara satın almıştı. Proje IMAX için çekilecek ve 20 Mart 2026'da sinemalarda gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top